Topul celor mai bune baruri din aeroporturi

Duminica, 31 Iulie 2011, ora 10:48
2418 citiri
Topul celor mai bune baruri din aeroporturi

Aeroporturile din toata lumea continua sa imbunatateasca serviciile si facilitatile oferite turistilor, in asa fel incat sa se asigure ca acestia beneficiaza de un confort sporit in timpul asteparii. Calatorii moderni nu mai asteapta 3 ore intr-un restaurant McDonalds, ci au la dispozitie localuri mult mai variate in care pot sta pana la aterizarea avionului.  

Spre deosebire de anii trecuti, cand trebuiau sa isi omoare vremea intr-o cafenea, turistii de azi pot savura bere thailandeza, pe acoperisul terminalului 3 din Singapore sau se pot delecta cu soiuri de vin la Frescobaldi’s Wine Bar, din incinta aeroportului

Flumicino din Roma, precizeaza newstravel.aol.com (http://news.travel.aol.com/2011/07/21/the-ten-best-airport-bars-in-the-world/#4303410).

Frescobaldi Wine Bar, Roma

Amplasat in cadrul a trei terminale de pe aeroportul Fiumicino, barul te asteapta cu preparate proaspete si cu o selectie de vinuri deosebite, demna de gusturile selecte ale italienilor. Nu vei intalni nici pizza reincalzita aici si nici calzone pregatiti la cuptorul cu microunde. Iar lista de vinuri te va impresiona si coplesi in acelasi timp. Aproape ca iti va parea rau ca nu ai mai mult timp la dispozitie sa le incerci.

Laurelwood Public House and Brewery

Cei mai multi turisti care ajung in Portland se asteapta sa gaseasca bere de calitate aici, puncteaza publicatia amintita. Asa ca de ce nu ai incepe sa iti satisfaci curiozitatea chiar de cand ai coborat din avion, intr-un local cochet, din aeroport? Nu va trebui sa te mai ingrijorezi pentru ca zborul tau are intarziere. Pur si simplu te retragi in barul Laurelwood si savurezi unele dintre cele mai bune branduri de bere care pot fi gasite in Portland.

One Fleu South, Atlanta

Cand intri in One Flew South e ca si cum ai intra intr-un codru. La acest efect contribuie din plin imensa pictura murala, aflata pe peretele central al barului, care sugereaza o imensa padure. Poate ca nu te vei bucura de acelasi aer curat, ca intr-o padure adevarata, dar cu siguranta vei beneficia de servicii de calitate. In ceea ce priveste meniul, poti fi sigur ca nu vei regreta, indiferent de alegerea facuta. Cocktailurile savuroase si lista de vinuri premiata atesta reputatia localului printre turisti.

Loungeul din aeroportul JFK

Pasagerii care au ramas blocati in terminalul aeroportului JFK se pot relaxa la longeul din interior. Mancarea proaspata, gatita in aceeasi zi, produsele de patiserie apetisante si pline de umpluturi dulci sau sarate, servite fie cu o cafea tare sau cu o bere cu gheata, sunt doar cateva dintre avantajele acestui loc.

In plus, daca simti nevoia, poti face dus, pentru ca lounge-ul este dotat cu cabine de dus private. Asta pe langa dotarile standard care includ acces la internet wireless, jocuri pe televizor sau iPod-uri cu muzica. Din pacate, pentru aceste facilitati se impune o conditie: trebuie sa calatoresti la clasa intai.

Singapore Airlines SilverKris Lounge: Aeroportul Changi, Singapore

Tot pasagerii care calatoresc la clasa I sunt beneficiarii tuturor serviciilor puse la dispozitie de personalul SilverKris Lounge, din Singapore. Acesta are aspectul unui restaurant de lux si a fost impartit in doua sectiuni distincte. Una pentru calatorii de la clasa business si una pentru pasagerii de la clasa intai.

Lounge-ul dispune de dusuri private, care te fac sa te simti ca intr-un hotel de lux. Zona de relaxare si restaurantul sunt echipate cu mobilier din piele fina, iar barul este bine aprovizionat cu bauturi de pe intre mapamondul. Tot la SilverKris Lounge veti gasi si camere private unde va puteti odihni inainte de a va imbarca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#aeroport, #avion, #bar aeroport, #turisti , #Stiri Turism