Topul celor mai neobisnuite baruri

Luni, 01 Noiembrie 2010, ora 16:55
2097 citiri
Topul celor mai neobisnuite baruri

Pentru cei mai multi, un bar inseamna un loc in care petreci clipe placute, in compania unor prieteni, savurand diverse bauturi. Insa un local de exceptie depaseste aceasta definitie simpla si transforma un lucru banal intr-o adevarata experienta, cu ajutorul unei ambiante deosebite si al unor elemente unice.

Opentravel.com a intocmit topul celor mai extravagante baruri, alegandu-le pe cele mai interesante din toata lumea, din Singapore pana in Suedia si din San Diego pana in Cehia.

Pe prima pozitie in topul realizat de opentravel.com se afla barul numit "Clinica" in zona Clarke Quay, din Singapore.

Printre sumedenia de magazine, restaurante si centre comerciale, barul atrage atentia fiind considerat cel mai ciudat loc din Singapore.

Clinica, singurul spital unde se consuma alcool

"Absolut Icebar" sau barul de gheata din capitala Suediei depaseste asteptarile turistilor si ii dezamageste pe cei care considera ca ai nevoie obligatoriu de un loc cald unde sa servesti o bautura fierbinte.

Barul suedez contrazice toate prejudecatile referitoare la cum ar trebui sa arate un club de noapte.

In "Absolut Icebar" temperatura nu depaseste niciodata cinci grade celsius, iar interiorul, inclusiv scaunele si paharele, sunt sculptate in gheata.

La intrare, turistii primesc un vesmant gros din lana ca sa ii protejeze mai bine impotriva frigului.

Originalitatea proprietarilor a fost copiata de mai multi patroni, astfel incat baruri de gheata exista in mai multe locuri din lume, precum Londra, Las Vegas, Barcelona, Paris si Seoul.

Alux Lounge, unde stalactitele sunt roz

Cel mai interesant local din Mexic se afla in Playa del Carmen, intr-o grota naturala si se numeste Ajux Lounge.

Aceasta atrage numerosi turisti intrigati de locatia inedita si de aspectul deosebit al barului.

Peste tot se afla stalactite si stalagmite luminate stralucitor de neoane verzi, albastre, mov si roz.

Bauturile sunt mai scumpe decat in orice alt local mexican, dar experienta interesanta pe care o poate oferi Alux Lounge merita banii, puncteaza opentravel.com.

Baobab Tree Bar, singurul bar vechi de 6.000 ani

Artistul nonconformist H.R Giger s-a ocupat de amenajarea interiorului barului care ii poarta numele.

Localul se afla in Chur, in Elvetia, si reprezinta o copie dupa interiorul navelor din seria Alien, regizata de Ridley Scott.

Peretii sunt acoperiti de o structura care imita scheletul creaturilor din filmele regizorului american, scaunele au un design unic, cu portiuni care amintesc de capul extraterestrilor din seria Alien, iar mesele par facute din imbinari de oase.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#top, #baruri, #cluburi, #local, #bauturi, #turisti , #Stiri Turism