Trei momente speciale din viata VIP-urilor

Vineri, 08 Octombrie 2004, ora 12:18
1350 citiri

Este greu de facut o clasificare, insa VIP-urile si-au stors creierii si ne-au dezvaluit care au fost cele mai importante trei momente din viata lor.Unii pun pe primul plan cariera. Mai bine zis, momentul de debut. Pentru altii, cea mai importanta a fost o excursie in strainatate, intrarea la facultate sau in show-biz. Sau chiar aparitia in Playboy! Nimic insa nu se compara cu venirea pe lume a unui copil.

Aceasta pare a fi cea mai mare realizare a vedetelor. Iar uniiA au cam incurcat numaratoarea: cele trei momente au fostA patru, sau doar unul, dar care i-a marcat cat trei.

Rocsana Marcu a fost extrem de fericita cand a realizat ca are un fratior. A"Este impropriu spus ca mama mi-a daruit un frate, fiindca el e mai mare ca mine. Dar tin foarte mult la el si consider foarte important momentul in care am realizat ca e cel mai bun prieten al meu, ca ma pot baza pe el oricand. Cel de-al doilea moment a fost atunci cand am intrat in echipa de la Prima TV. Si trei, faptul ca am participat la premiile MTV acum doi ani, in Spania, si anul trecut in Scotia. Ar mai fi intrarea la facultate, si inca multe altele...A", ne-a spus, pe nerasuflate, Rocsana Marcu.

Monica Barladeanu considera ca a punctat decisiv in momentul in care a intrat la facultate, la Drept: A"Admiterea la facultate si pierderea tatalui. Sunt doar doua, dar ultimul m-a marcat cat treiA". A omis chiar televiziunea, care-i asigura un trai mai mult decat decent. Culmea, tocmai ea, care in toate interviurile vorbeste doar despre emisiunile sale, n-a pomenit nimic despre postul care o tot promoveaza.

Adrian Cioroianu ne-a prezentat in ordine cronologica: prima dragoste, primul copil si prima carte. A"Nu va spun mai multA", ne-a declarat domnul lector de la catedra de Istorie a Universitatii Bucuresti. Despre prima dragoste, n-a vrut cu nici un chip sa ne povesteasca. Nici chiar despre A"dragostea de gradinitaA".

Prima carte care a vazut lumina tiparului este, din cate stim, un manual de istorie pentru clasa a douasprezecea, iar primul copil, si de altfel singurul, are cinci ani si se numeste Mihai.

Pentru Andreea Antonescu, cel mai important moment din viata a fost atunci cand a aparut pe lume fratele ei, Razvan. Acesta a sustinut-o mereu atat cat i-a stat in putinta.

Nicoleta Luciu a fost extrem de fericita cand s-a vazut, pentru prima data, in lumina reflectoarelor. Cele mai importante trei momente din viata ei au fost urmatoarele: A"Cand am castigat Miss Romania si am plecat cu Dinu in Franta timp de o saptamana, aparitia in Playboy si aparitia in emisiunea lui TeoA".

Concursul de frumusete l-a castigat fara probleme, insfacand titlul de A"Cea mai frumoasa fata din RomaniaA". Ca sa pozeze in Playboy a sustinut-o mama ei, care i-a zis A"du-teA" din prima. Dupa ce a dat dovada de atata transparenta, Nicoletei i s-au deschis toate usile: film, moda, reclame, televiziune.

Sursa: Jurnalul

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...