Tyson se vrea roman

Luni, 29 August 2005, ora 01:27
1133 citiri

Tom Boxer este unul dintre putinii romani care au petrecut doua nopti alaturi de Mike Tyson, pe vasul inchiriat de acesta, Summerwind. DJ-ul roman, scolit la Londra, nu a fost singur, ci insotit de Marina si de fetele de la Chocholate. De alfel, Marina l-a dat gata pe fostul campion mondial al greilor. Tyson s-a declarat fanul numarul unu al romancei si n-a pierdut-o o clipa din ochi, chiar daca pe iaht se aflau o multime de fete frumoase. In ciuda faptului ca Tyson asculta de obicei hip-hop, el a apreciat foarte mult vocea cantaretei din Romania.

DIFERIT

Boxerul a dansat pe ritmurile melodiilor "Caciula p-o ureche" sau "Nopti de mai", iar DJ Tom Boxer a fost omul insarcinat cu intretinerea atmosferei. Dupa ce si-a terminat programul de mixaj, romanul a stat cateva momente de vorba cu Iron Mike. Spre surprinderea lui, fostul campion mondial este departe de a fi bestia din ring. "Mike este un baiat minunat", a declarat Tom, dupa cele doua party-uri.

INCANTAT

La randul sau, Mike Tyson a fost foarte incantat de romani. Nici nu i-a trecut prin gand ca, intr-o tara de care inainte nu auzise prea multe, va gasi atat de multi oameni care sa-l iubeasca. Iar acest lucru n-a ramas fara urmari. Fostul lider mondial al greilor a afirmat ca i-ar placea ca intr-un viitor apropiat sa se mute in Romania. "Mi-a spus ca si in America are o multime de fani, dar, in acelasi timp, foarte multi oameni si-ar dori sa-l impuste. Insa a fost impresionat de felul in care l-au primit romanii. De altfel, a promis ca se va intoarce aici", a spus DJ-ul. Dupa aceasta petrecere privata, despre Tom Boxer se poate spune ca este un protejat al zeitei Fortuna.

Mai ales ca, Gary - managerul lui Mike, dar si al altor vedete internationale precum Lenny Kravitz sau P. Diddy - a promis ca il va promova peste Ocean, in SUA. La randul sau, Tyson i-a invitat atat pe Tom, cat si pe Marina sa-l viziteze in America.

Jurnalul national

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...