Un dezvoltator imobiliar cere insolventa Perfect Tour

Marti, 11 Mai 2010, ora 16:20
2081 citiri
Un dezvoltator imobiliar cere insolventa Perfect Tour

Un dezvoltator imobiliar a cerut la Tribunalul Bucuresti insolventa agentiei de turism Perfect Tour, pentru o creanta de 90.000 euro, procedura fiind suspendata, luni, provizoriu de catre Curtea de Apel, decizie care opreste temporar actiunile efectuate de catre administratorul judiciar.

Procedura insolventei a fost deschisa de Tribunalul Bucuresti la sfarsitul lunii aprilie, la cererea dezvoltatorului imobiliar Bob Development, care a reclamat in instanta neachitarea unei parti din chiria perceputa pentru fostul sediu al agentiei de turism, inclusiv penalitatile aferente, reprezentand o creanta de circa 90.000 euro.

Luni, 10 mai, Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea provizorie a procedurii de insolventa a Perfect Tour.

"Pronuntarea suspendarii provizorii va avea drept efect oprirea temporara a oricaror acte de procedura efectuate de administratorul judiciar pana la solutionarea de catre instanta a cererii de suspendare formulate in cadrul recursului", a declarat agentiei MEDIAFAX Bogdan Paraschiv, avocat asociat la casa Bostina si Asociatii si coordonator al echipei de avocati care a reprezentat in instanta agentia Perfect Tour.

El a apreciat ca argumentele prezentate impun o decizie favorabila la recurs.

"Actionarii rasufla acum usurati si apreciem ca sentinta Tribunalului Bucuresti a fost o eroare judiciara. Avem incredere intr-o solutie favorabila in recurs, data fiind temeinicia motivelor pe care le-am invocat", a spus Bogdan Paraschiv.

Tribunalul Bucuresti-Sectia a VII-a Comerciala urmeaza sa redacteze sentinta de deschidere a procedurii insolventei, dupa care dosarul va fi inaintat Curtii de Apel Bucuresti-Sectia a V-a Comerciala, care va fixa termenul de judecata a cererii de recurs si a cererii de suspendare a sentintei atacate.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Perfect Tour, # insolventa neachitare datorii , #Stiri Turism