Vezi cine va promova Bucurestiul ca destinatie turistica

Marti, 07 Iunie 2011, ora 15:10
1533 citiri
Vezi cine va promova Bucurestiul ca destinatie turistica

Detente Consultants SAS/Detente Consultants va realiza planul de marketing strategic si operational pentru Bucuresti in domeniul turismului, in valoare de circa 100.000 euro, potrivit contractului semnat la inceputul lunii de MDRT, informeaza NewsIn. 

"MDRT va pune la dispozitia consortiului Masterplanul national pemtru turism 2007-2026, rezultatele cercetarilor si rapoartelor efectuate pentru realizarea brandului national de turism si alte informatii necesare fundamentarii planului de marketing.

El va lua in considerare liniile strategice mentionate in masterplanul de turism si va stabili obiectivele, strategiile si tacticile de marketing de urmat in diferite piete-sursa, in vederea cresterii in mod substantial a numarului de sosiri de turisti in Capitala", potrivit reprezentantilor Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

Contractul se va derula pe o perioada de noua sapamani, consortiul urmand sa realizeze un plan strategic de pozitionare, portofoliul de produse, publicul tinta, pietele geografice, distributia si modul de comunicare, dar si un plan operational pentru produsele turistice cele mai importante oferite de Capitala ca destinatie turistica.

De asemenea, va fi realizat un operational integrat.

Planurile vor specifica modul de implementare a programelor, vor include manuale detaliate de executie si vor descrie structura.

Consortiul a fost selectat pentru realizarea planului de marketing al municipiului Bucuresti in urma unei proceduri de achizitie publica, in cadrul careia Detente Consultants SAS/Detente Consultants SRL a fost singurul ofertant.

Valoarea contractului este de 101.952 euro, inclusiv TVA.

Finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional, pentru crearea unei imagini pozitive a Romaniei ca destinatie turistica prin definirea si promovarea brandului turistic national. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#bucuresti, # destinatie turistica, # plan de marketing, # turism capitala , #Stiri Turism