Visezi la o vacanta de lux? Inchiriaza proprietatea lui Sinatra

Joi, 28 Iulie 2011, ora 19:33
1866 citiri
Visezi la o vacanta de lux? Inchiriaza proprietatea lui Sinatra

Fosta resedinta a lui Sinatra si somptuoasa resedinta construita de Ian Fleming pot fi inchiriate de turisti, pentru un pret pe masura luxului si facilitatilor oferite. Echipe de majordormi, zeci de piscine si complexele SPA sunt doar cateva dintre „dotarile standard”.

Goldeneye, Jamaica

Cand soldatul Ian Fleming, „creatorul” lui James Bond, a vizitat Jamaica, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, a ramas profund impresionat. Scriitorul a cumparat o casa, pe care a numit-o Goldeneye. De atunci, resedinta construita pe partea de nord a

Jamaicai a avut mai multi proprietari. Cei mai cunoscuti sunt cantaretul Bob Marley si producatorul sau, Chris Blackwell. Luxoasa proprietate si-a schimbat aspectul, a fost supusa unor lucrari de modernizare, dar si-a pastrat numele dat de Ian Fleming.

The Villa by Barton G, Miami

Restauratorul Barton G Weiss a completat lucrarile fostului proprietar al vilei Versace, din Miami, si a rebranduit-o ca The Villa by Barton G. 

Resedinta somptuoasa are 10 camere amenajate in stilului unui hotel boutique si este una dintre cele mai cautate destinatii  din South Beach. Vila de 5700 de metri patrati are un complex SPA, un decor luxos si piese de mobilier uluitoare.

Preparatele servite la aceasta proprietate sunt gatite de bucatari renumiti si ar putea multumi orice turist pretentios. Homarul fiert si caviarul servit cu cirese negre sunt doar doua exemple de specialitati. Tariful variaza, in functie de numarul de nopti si de persoane.

Twin Palms, Resedinta lui Sinatra din Palm Springs

Construit pentru Frank si Nancy Sinatra, in 1947, Twin Palms reprezinta destinatia suprema pentru relaxare, realizata dupa specificatiile celebrului actor. Vila are patru dormitoare, sapte bai si pastreaza inca sistemul audio pe care il folosea Sinatra, cand inregistra melodii.

In prezent, poate fi inchiriata de turisti si este deschisa publicului pentru vizionarea, in cadrul unor tururi organizate.

Atat casa, cat si bucataria au fost dotate cu echipament de ultima generatia, in asa fel incat confortul sa fie maxim.

Standfast Point, Antigua

Standfast Point, din Antigua, este refugiul preferat al legendei rock Eric Clapton. Complexul rezidential este format din patru cladiri, inconjurate de un peisaj rustic, intins pe o suprafata uriasa.

Intregul ansamblu poate fi inchiriat de 14 persoane, pentru aproximativ 50.000 de dolari pe saptamana. In tarif sunt incluse si serviciile unei echipe de majordomi si ale unui bucatar.

Necker Island, Insulele Virgine Britanice

Sa fii unul dintre cei mai bogati oameni din lume implica mult efort si alegeri mportante. Nu toate deciziile sunt neplacute, ci dimpotriva. Miliardarii nu au probleme cand vine vorba de selectia unei destinatii de vacanta, mai ales ca spre deosebire de cei mai multi turisti, criteriul financiar este inutil.

Sir Richard Branson este un bun exemplu, potrivit travel.aol.com, care precizeaza ca afaceristul prefera sa inchirieze Necker Island, de fiecare data cand vrea sa scape de termenele-limita. Intregul ansamblu poate fi inchiriat pentru cel putin 54.500 de dolari pe noapte.

Copploa Resorts, din Belize si Guatemala

Dupa ce Francis Ford Coppola s-a implicat in afacerile cu vin, a reusit sa le furnzize americanilor soiuri pe care nu credeau ca o sa le savureze vreodata. In acelasi timp, Coppola s-a implicat si in industria turistica si a transformat conceptul de ecoturism intr-o notiune mai accesibila.

Proprietatile Biancaneau Lodge si Turtle Inn, din Belize si La Lancha, din Guatemala, pot fi inchiriate. Pretul variaza in functie de numarul de zile si de persoane.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#casa miliardar, #miliardar, #resedinta, #vacanta , #Stiri Turism