Romania participa la Targul de Turism de la Berlin

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 12:48
2799 citiri
Romania participa la Targul de Turism de la Berlin

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Razvan Filipescu, participa la cea de-a 49-a editie a Bursei Internationale de Turism (Internationale Tourismus Börse - ITB), organizata la Berlin, in perioada 5-9 martie.

Potrivit unui comunicat, standul Romaniei la Targul de Turism de la Berlin gazduieste 57 de expozanti romani - operatori economici din domeniul turismului, autoritati locale, asociatii de promovare a zonelor turistice romanesti.

In primele trei zile de targ, zilele dedicate specialistilor, acestia au intalniri stabilite cu parteneri sau potentiali parteneri, cu agentii colaboratoare, urmand ca in ultimele doua zile acestia sa isi prezinte publicului larg pachetele de oferte si programele turistice.

In cadrul proiectului "Danube Info" vor avea loc prezentari despre Dunare si Delta Dunarii, precum si o dezbatere cu privire la asumarea raspunderii in cadrul dezvoltarii si elaborarii proiectelor ce tin de Dunare.

In cadrul standului national, joi, va fi organizata o "seara romaneasca", eveniment la care vor participa reprezentanti ai Romaniei din diverse sectoare, Guvern, administratie, sectorul public si privat.

In cadrul strategiei de promovare a turismului romanesc, piata germana reprezinta o piata prioritara, cifrele privind numarul sosirilor vizitatorilor germani sau al innoptarilor in unitatile de cazare din Romania indicand o clasare a Germaniei in topul primelor trei tari emitatoare de turisti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#targ turism Berlin, #turism romania, #Bursa Internationala Turism , #Targ turism