Romania, prezenta la Targul International de Turism de la Madrid

Miercuri, 22 Ianuarie 2014, ora 09:10
1893 citiri
Romania, prezenta la Targul International de Turism de la Madrid

Romania va fi reprezentata la cea de-a 34-a editie a Targului International de Turism de la Madrid - FITUR (Feria Internacional de TURism), care se desfasoara in perioada 22 - 26 ianuarie, de o delegatie formata din 25 de companii din industria turismului, condusa de presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Razvan Filipescu.

In cadrul strategiei de promovare a turismului romanesc, Spania este o piata prioritara. Cifrele privind numarul sosirilor vizitatorilor spanioli sau al innoptarilor in unitatile de cazare din Romania indica o clasare a Spaniei in topul primelor 10 tari emitatoare de turisti.

FITUR este cea mai importanta manifestare expozitionala dedicata turismului din Regatul Spaniei, pozitie de lider mentinuta incontinuu din anul 1994. Evenimentul reuneste participarea specialistilor din domeniul turismului mondial, reprezentand organisme nationale, regionale si locale de turism, asociatii profesionale, tour-operatori si agentii de turism, companii aeriene, firme de inchirieri auto, societati de transport feroviar, rutier sau naval, lanturi hoteliere, camping-uri si alte structuri de cazare, parcuri de distractii si alte companii specializate in petrecerea timpului liber, reprezentanti infrastructura (aeroporturi, porturi), companii specializate in congrese si evenimente, organizatii turistice straine, organizatii oficiale spaniole.

Prezenta Romaniei la aceasta manifestare reprezinta un nou prilej de a prezenta cateva dintre produsele turistice cheie ale Romaniei specialistilor din turism si publicului spaniol, cum ar fi turismul rural, turismul activ practicat in natura, city-breaks si turismul cultural.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#targ turism, #romania turism, #turism spania , #Targ turism