Soferi pasionati din intreaga lume testeaza cele mai frumoase drumuri din Romania

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 13:25
1502 citiri

Soferi romani si straini au plecat joi din Bucuresti cu masini cu multi cai putere pentru a parcurge in trei zile peste 1.100 de kilometri pe cele mai frumoase drumuri din Romania.

La evenimentul 'Ace Parade' participa in acest an 23 de echipe, formate din una sau doua persoane, care vor conduce modele precum Ferrari 599 GTB, Nissan Gtr R34 Nismo, Ford Mustang Cobra GT500, Ferrari 458 Challenge, Chevrolet Camaro Z28 SS, Jaguar XJ LWB sau Porsche 911 GTS, precizeaza Agerpres.

"Il stim pe Jeremy Clarkson de la Top Gear, am vazut si episodul despre Transfagarasan si cand prietenul meu Richard mi-a spus despre eveniment, i-am zis 'trece-ma pe lista!'. Avem o masina inchiriata, pentru ca am zburat aici in ultimul moment, dar drumul in sine va fi experienta pe care ne-o dorim, va fi interesant. Vor fi masini, distractie, fotografii, nu este o competitie intre noi, va fi doar placerea condusului", spune Ian Wilson, din Hong Kong, stabilit in Anglia de ani buni.

Fiecare echipa beneficiaza de asistenta auto si medicala 24h/24h, cazare la hoteluri de 4 stele, o petrecere la Castelul Cantacuzino din Busteni, premii si echipament unic de la profesionisti care lucreaza pentru Pagani, Formula 1, McLaren.

Prima zi a paradei va avea ca punct final municipiul Cluj-Napoca, cea de-a doua zi se va termina in Busteni, cu o petrecere la Castelul Cantacuzino, iar in cea de-a treia zi va fi parcurs traseul Busteni - Bacau.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#drumuri frumoase Romania soferi, #soferi test drumuri Romania , #Turism auto