Excursia '2 ani in jurul lumii', cumparata de un chinez pentru 990.000 de lire

Marti, 23 Aprilie 2013, ora 15:10
1720 citiri
Excursia '2 ani in jurul lumii', cumparata de un chinez pentru 990.000 de lire
Sursa foto: Very First To

Un doctorand din China este fericitul turist care, timp de doi ani, va beneficia de o vacanta de lux ce va include vizite la cele 962 de situri care apartin patrimoniului cultural sau natural al UNESCO.

Destinatiile pentru aceasta excursie ce poarta numele "The Ultimate Journey" includ orasul antic "Monte Alban" din Mexico, Taj Mahal din India, Petra - simbolul Iordanului, templele Angkor din Cambogia, Moorish Alhambra din Spania, Piramidele din Egipt, Orasul Interzis din China si Machu Picchu din Peru. Pe langa acestea nu vor lipsi Stonehenge, Insula Pastelui, Catedrala Notre-Dame si Vaticanul.

Un industrias european este, de asemenea, foarte aproape de a achizitiona acest pachet turistic de lux, organizat de compania Very First To pentru un pret de 445.000 de lire sterline de persoana.

In plus, compania a fost contactata de alti 15 posibili cumparatori, au anuntat reprezentantii Very First To pe pagina de Facebook a companiei.

Beneficiarii acestui pachet turistic vor rasfatati pe toata durata voiajului, a afirmat Marcel Knobil, fondatorul VeryFirstTo. Voiajul va include o calatorie cu gondola in Venetia, impreuna cu un trubadur propriu, sampanie in cupe realizate din sticla de Murano, dar si un bucatar personal, terapie cu roci vulcanice sau aromaterapie.

Porneste in excursia vietii tale: Doi ani de lux, in jurul lumii

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Vacanta jurul lumii, #excursie lux jurul lumii, #excursie patrimoniu UNESCO , #Turism cultural