Romania vrea sa atraga turisti scandinavi

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 14:45
1657 citiri
Romania vrea sa atraga turisti scandinavi

Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Sorin Munteanu se va intalni miercuri, 10 martie, la Targul International de Turism de la Berlin, cu reprezentantii concernului german TUI, pe care incearca sa-i convinga sa aduca in Romania si turisti din tarile scandinave.

"Ma voi intalni astazi (miercuri, n.r.) cu reprezentantii TUI si intentionam sa semnam un parteneriat cu TUI Scandinavia.

Vrem sa atragem in Romania si turisti din tarile scandinave", a spus Munteanu, prezent la Targul International de Turism de la Berlin, organizat in perioada 10-14 martie.

TUI Scandinavia a operat in Romania pana la inceputul anilor '90, informeaza Mediafax.

"Azi vom incepe discutiile pentru piata scandinava si vom sprijini grupul german in promovarea pe aceasta piata", a mai spus Munteanu.

Dupa o absenta de cativa ani, grupul TUI se reintoarce in Romania in aceasta primavara, cu o cursa charter intre Munchen si litoralul romanesc .

Compania care va opera charterul, incepand cu 18 mai, este Air Berlin.

Cu un numar de peste 11.000 expozanti din peste 180 de tari, targul de la Berlin este considerat cea mai mare manifestare de acest gen din lume.

La standul Romaniei sunt prezenti 40 de expozanti, care promoveaza in special turismul cultural, Delta Dunarii, eco si agroturismul. 

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#romania, #scandinavi, #turisti , #Turism cultural