Romanii nu scot Parisul de pe harta destinatiilor preferate

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 18:15
1546 citiri
Romanii nu scot Parisul de pe harta destinatiilor preferate
Foto: Pixabay

Potrivit datelor liderului de piata pe segmentul de vacante/calatorii de afaceri in Paris, Perfect Tour, peste 1.000 clienti care trebuiau sa ajunga in "orasul luminilor" in intervalul 14 - 17 noiembrie au apelat sau au fost contactati de Call Center-ul 24/7 al Perfect Tour pentru a fi informati asupra eventualelor restrictii sau anulari.

Dintre acestia, doar cativa au decis sa-si anuleze sau sa-si amane calatoria.

Iar oamenii de afaceri, care trebuiau sa ajunga obligatoriu la intalniri sau sedinte, au fost rerutati de specialistii din Call Center sa aterizeze in orase apropiate de Paris si transferati cu trenul sau masina.

Imediat dupa atentate, Perfect Tour a anuntat toti pasagerii ca Air France permite celor care au achizitionat un bilet de avion pentru o calatorie intre 17 - 22 noiembrie catre/din Paris sa isi amane calatoria, pana in data de 15 decembrie 2015, inclusiv, fara costuri suplimentare, daca rezervarea este posibila in aceeasi clasa tarifara.

De asemenea, Perfect Tour a anuntat familiile care isi programasera o vacanta la Disneyland Paris, singurul loc din Europa in care visele prind viata, ca parcurile Disney au fost inchise pana marti, 17 noiembrie, in urma decretarii a trei zile de doliu national in Franta.

Cum hotelurile Disney au ramas deschise, familiile au putut alege sa-si continue sejurul sau sa-l anuleze si sa-si recupereze integral banii, cu sprijinul Disneyland Paris.

Perfect Tour multumeste pasagerilor si partenerilor ca au inteles situatia de criza si precizeaza ca, in momentul de fata, pe tot teritoriul Frantei aeroporturile si garile sunt deschise, iar transportul public in Paris este operational, dar pot exista statii inchise sau rutemodificate.

Calatorii sunt rugati sa confirme orarele de calatorie, deoarece se pot inregistra intarzieri din cauza masurilor de securitate.

De asemenea, Perfect Tour recomanda tuturor celor care calatoresc in aceasta perioada cu avionul sa aloce mai mult timp si sa mearga mai devreme la aeroport, autoritatile din intreaga lume anuntand intarirea masurilor de securitate in urma atentatelor produse vineri seara la Paris.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#turism paris, #turisti romani Paris, #Paris destinatie turistica dupa atentate , #Turism extern