1 Mai pe litoral costa 1 milion de euro

Joi, 29 Aprilie 2010, ora 11:40
1805 citiri
1 Mai pe litoral costa 1 milion de euro

Cheltuielile generate de organizarea evenimentelor de 1 Mai de pe litoralul romanesc se apropie de 1 milion de euro, suma care nu va fi recuperata in timpul minivacantei, ci va reprezenta o investitie in viitorul turismului romanesc, potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), citata de NewsIn.

Astfel, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc alaturi de Hotelul Phoenicia si reteaua hoteliera Perla Majestic organizeaza de 1 Mai in Mamaia mai mute evenimente.

Incepand cu ora 15:00 si pana la ora 21:00 se va desfasura o parada a hotelierilor, organizata pentru a marca debutului sezonului estival 2010.

Pe artera principala din Mamaia va avea loc un Carnaval din care fac parte care alegorice, motociclete, masini de epoca si de lux, o fanfara si 400 de majorete costumate in teme specifice turismului.

Parada va fi precedata de un show aviatic. In Neptun se va desfasura incepand de vineri ora 14.00 un eveniment finantat de Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului si care va cuprinde concerte, proiectii de filme, petreceri si alte actiuni derulate pe plaja din Neptun.

Vineri, 30 aprilie, vor fi proiectate filme in spatii amenajate pentru aproximativ 2.000 de spectatori, iar pe plaja vor avea loc petreceri animate de DJ-i si concerte cu Laurentiu Duta, Andreea Banica & Band Show, ZERO, Akcent.

Sambata, spectacolele continua cu petreceri si recitaluri ale artistilor Smiley, Fly Project, Puya si Alex.

Seara de 1 Mai va fi marcata de un foc de artificii. Capricorn & Capricorn Productions si Radio Romania Actualitati invita turistii pe plaja din Vama Veche la un eveniment care isi propune sa reuneasca artisti, reprezentanti ai diferitelor genuri muzicale care se asculta in Vama Veche.

Trupele care vor concerta in cadrul evenimentului sunt Urma, E.M.I.L., Vita de vie, Chester, Za duff si Replace.

De asemenea, Bibi Bistro din Vama Veche organizeaza in 30 aprilie o petrecere de "ajun" de 1 mai unde incepand cu ora 22.00 Alexandrina Hristov va sustine un concert live.

De 1 Mai, de la ora 21.00, formatia Trupa Veche va sustine un concert live in pub-ul The Stage din Vama Veche. Bibi Bistro din Vama Veche este gazda unui concert live sustinut de legendara trupa Iris pe data de 1 Mai, incepand cu ora 22.30.

In cursul serii , incepand cu ora 22:00 pe plaja din Navodari va avea loc un concert ai caror protagonisti vor fi Simplu, Andreea Banica, Smiley, Akcent, Dj Sava, Dj Kamarera.

Tot aici va avea loc o expozitie culinara unde vor fi servite gratuit mancaruri specifice romanesti. La miezul nopti se va desfasura un show de artificii.

De asemenea, turistii care se vor duce in Club Bamboo din Mamaia vor putea sa-i asculte vineri, pe 30 aprilie, Connect-R si pe Antonia & Tom Boxer, iar sambata, de 1 Mai, pe langa mix-ul lui DJ Epps din Miami vor concerta Loredana alaturi de Puya si Kamelia.

Turistii sunt asteptati si in Club Gossip Mamaia, unde vineri, pe 30 aprilie, se vor putea distra alaturi de DJ Rynno si Sylvia, sambata, pe 1 Mai, vor avea parte de muzica mixata de DJ Sava si Raluca, iar duminica, pe 2 mai, invitatul serii este Chris Mayer.

Printre alte locatii deschise in timpul minivacantei de 1 Mai se numara Wish Summer Club, Tan Tan Summer Club, Crema Summer Club din Mamaia, Amster's Beach Mamaia, Crema Summer Club, Club Vansses, White Horse, Club Vision din Neptun. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#cheltuieli, #evenimente, #investitie, #litoral , #Turism in Romania