11.000 de romani isi vor face vacantele cu 160-360 lei

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 16:26
1611 citiri
11.000 de romani isi vor face vacantele cu 160-360 lei

Peste 11.000 de romani vor avea posibilitatea sa isi petreaca vacanta la munte, in perioada 10 aprilie - 26 iunie, beneficiind de tarife cuprinse intre 160 lei si 360 lei pe sejur, in cadrul programului "O saptamana la munte 2011", potrivit NewsIn.

"In conditiile in care tot mai multi romani sunt afectati de criza economica, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor din Turism considera ca turistii romani trebuie sa fie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania in conditii cat mai avantajoase. Scopul nostru este facilitarea accesului la odihna a unui numar sporit de persoane si o utilizare mai eficienta a capacitatilor hoteliere din Romania", se arata intr-un comunicat transmis luni de cele doua organizatii.

"O saptamana la munte 2011" se va derula in perioada 10 aprilie - 26 iunie, fiind disponibile circa 1.880 de locuri pe serie, astfel incat pe intreaga perioada a programului peste 11.200 de persoane vor putea sa petreaca vacanta la munte, la tarife mici.

Romanii vor plati 160 lei pentru un sejur de cinci nopti, fara masa, la un hotel, vila, pensiune sau cabana de doua stele si 260 lei/sejur intr-o unitate de cazare de trei stele. Cei care vor opta pentru o unitate de patru stele vor plati 360 lei pe sejur.

"Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie. Pana acum, in acest program s-au inscris 45 societati hoteliere din zona montana si 96 de agentii de turism", se precizeaza in comunicat.

Locurile sunt disponibile in unitati de cazare din Sinaia, Azuga, Busteni, Alunis, Predeal, Poiana Brasov, Moeciu, Olanesti, Campulung Muscel, Durau, Gura Humorului, Calimanesti, Moroieni etc.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#vacante munte, #vacante 2011, #statiuni munte, #vacanta 2011, #turism , #Turism in Romania