Alba Iulia a primit Certificat de Excelenta din partea TripAdvisor

Luni, 31 August 2015, ora 12:48
1585 citiri
Alba Iulia a primit Certificat de Excelenta din partea TripAdvisor

Cetatea Alba Carolina a fost recunoscuta de catre turisti ca fiind unul dintre locurile ce merita cu adevarat sa fie vizitate in Romania.

Astfel ca rezultat al recenziilor pozitive exprimate de catre turistii care au vizitat in ultimul an Cetatea Alba Carolina, TripAdvisor, cel mai mare site de recomandari turistice din lume, a acordat municipiului Alba Iulia un certificat de excelenta.

Acest premiu a venit dupa ce, in anul 2014, Cetatea s-a clasat pe a doua pozitie in topul celor mai vizitate si, implicit, a celor mai apreciate obiective turistice din Romania, dupa Castelul Peles.

Distinctia primita anul acesta din partea TripAdvisor este o recunoastere a aprecierii turistilor din intreaga lume fata de atmosfera speciala din Cetate, data de restaurarea acesteia, cat si datorita evenimentelor care au loc deseori in interiorul zidurilor sale.

Peste 300.000 de turisti, romani si straini, au vizitat anul trecut Cetatea Alba Iulia, care in urma investitiilor de 67 de milioane de euro din fonduri europene si-a schimbat in ultimii ani total infatisarea.

"Acest titlu arata ca Cetatea nu e doar vizitata ci, mai degraba, apreciata si admirata.

Nu e o ghirlanda menita sa o poarte cineva anume din orasul nostru, este o recunoastere de care ar trebui sa fie mandri toti albaiulienii.

Despre Alba Iulia nu se mai vorbeste in treacat, ci apasat si cu admiratie, cum la fel se vorbeste si despre locuitorii ei, care nu au asteptat sa vada daca nu cumva se intampla ceva, ci au schimbat un oras intr-o Capitala, Cealalta Capitala", a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Alba Iulia TripAdvisor, #obiective Romania TripAdvisor , #Turism in Romania