Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Amara va beneficia de investitii de peste 20 mil. lei, din fonduri UE

Amara va beneficia de investitii de peste 20 mil. lei, din fonduri UE

Statiunea balneara Amara din judetul Ialomita va beneficia in acest an de investitii de peste 20 milioane lei, din fonduri europene, iar majoritatea banilor va merge in reabilitarea parcului balnear, potrivit datelor transmise de Primaria Amara, la solicitarea NewsIn.

De asemenea, o parte din aceste fonduri va fi investita in extinderea retelei de canalizare si in reabilitarea drumurilor, spun reprezentantii primariei.


Altfel, in ceea ce priveste numarul turistilor ce au vizitat statiunea anul trecut, acesta a scazut cu aproape 2%, fata de anul anterior, pana la circa 23.500 turisti.


In statiunea Amara, in anul 2008, s-a inregistrat un numar de 24.008 de turisti.


"Diferenta a fost cauzata de factori precum: lipsa serviciilor de calitate, oferite de agentii economici, raportate la aceleasi servicii ca in tarile vecine, promovarea excesiva de catre mass-media a aspectelor negative, dar si din cauza lipsei unui program de mediatizare si promovare la nivel national a turismului romanesc", spun reprezentantii Primariei Amara.


Orasul Amara are in prezent 8.000 de locuitori.


 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1597 ori
Citeste mai multe despreamara investitii statiuni turisti