Castigatorii din industria turismului si a ospitalitatii vor fi votati pana pe 13 mai

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 07:07
1753 citiri
Castigatorii din industria turismului si a ospitalitatii vor fi votati pana pe 13 mai

Cele mai eficiente si inovative locatii, proiecte si concepte, dar si cei mai performanti profesionisti din industria ospitalitatii si turismului din Romania vor fi premiati la Gala Premiilor de Excelenta, organizata in cadrul celei de-a sasea editii a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, desfasurata intre 21 si 22 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Premiantii vor fi desemnati, printre altele, cu ajutorul votului online, care va avea loc intre 23 aprilie si 13 mai. Cei interesati pot vota online gratuit pe pagina oficiala a evenimentului http://hotelconference.ro.

Castigatorii vor fi anuntati la Gala Premiilor de Excelenta, organizata pe 21 mai, incepand cu ora 19.00, in cadrul JW Marriott Grand Hotel.

In prima zi a evenimentului, 21 mai, se va desfasura si conferinta in care panelul de vorbitori specializati in cele mai diverse arii de expertiza din industria hoteliera si a ospitalitatii, va oferi participantilor o imagine la zi asupra integrarii tacticilor de investitii si convertirea acestora in indici de profitabillitate. Printre temele sesiunii de dezbatere se regasesc: Investitiile, turismul in Romania, ospitalitatea si restaurantele.

A doua zi a evenimentului, desfasurata pe parcursul zilei de 22 mai, este dedicata seminariilor si studiilor practice oferite de specialisti ai companiilor de top din industrie. In cadrul workshopurilor si seminariilor tehnice, specialisti, experti si practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii vor oferi exemple practice si studii de caz celor prezenti.

La eveniment vor fi prezenti atat specialisti internationali, cat si locali, care vor prezenta si vor dezbate cele mai noi tendinte din industria hoteliera.

Printre invitati se afla Maria Grapini, Ministrul pentru IMM, Turism si Mediul de Afaceri, Lucian Boronea, General Manager, Accent Travel & Events, Markus Koller, Manager General Pullman Bucharest World Trade Center, Radu Enache, proprietarul Continental Hotel sau Thomas Emanuel, Director of Business Development, STR Global (UK).

Mai multe informatii privind subiectele abordate, vorbitori si inscriere sunt disponibile la www.hotelconference.ro.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Hotel Tourism Leisure Conference, #conferinta turism ospitalitate Marriot, #Gala Premii Excelenta Turism, #Premii Turism 2013, #conferinta industria hoteliera , #Turism in Romania