Cat costa ofertele all-inclusive in hotelurile din Romania

Luni, 11 Iunie 2012, ora 12:39
2184 citiri
Cat costa ofertele all-inclusive in hotelurile din Romania

Mai multe hoteluri din statiunile Mamaia, Saturn, Venus, Eforie Sud si Jupiter ofera in acest sezon estival sistemul all-inclusive, in special cele care au contracte cu tour-operatorii germani ce au revenit in Romania, informeaza luni Asociatia Litoral - Delta Dunarii.

Preturile pentru pachetele de cinci nopti la un hotel de trei stele pornesc de la 695 de lei/persoana.

"Desi produsul "All-Inclusive" nu este solicitat decat in mica masura de turistii romani, atunci cand calatoresc in Romania, si desi litoralul romanesc are 95% turisti romani si numai 5% turisti straini, dintre care doar o parte prefera All Inclusive, in acest sezon, mai multe hoteluri au ales sa ofere si aceasta optiune de vacanta, in special cele care au contracte cu tour-operatorii germani care au revenit pe litoralul romanesc", a afirmat presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin.

Litoralul romanesc iese anul acesta cu oferte all-inclusive, in contextul in care Agentia pentru Siguranta Alimentara din Bulgaria a propus recent ca acest tip de oferte din aceasta tara sa fie disponibile doar la hotelurile de 4 si 5 stele, dupa ce au fost raportate numeroase neconcordante intre capacitatile de cazare si cele de servire in restaurante.

In plus, in perioada 27 mai - 23 iunie, pe litoralul romanesc, o parte din aceste hoteluri ofera pachete turistice la preturi atractive in cadrul programului "Litoralul pentru toti - All Inclusive". Optiunea "All inclusive" asigura toate cele trei mese - servite in regim bufet (bucatarie romaneasca si traditionala), bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, acces gratuit la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Tarifele pentru pachete de cinci nopti all-inclusive sunt de 695 de lei/persoana la hotelurile de trei stele, de 795 lei/persoana la patru stele ajungand la 895 de lei/persoana la hotelurile de cinci stele.

Asociatia Litoral - Delta Dunarii aminteste ca, in luna mai, a avut loc inaugurarea, la Mamaia, a primului complex hotelier Family Club - Premium All-Inclusive din tara, dedicat in intregime familiilor cu copii. In acest caz, pachetele Premium All-Inclusive includ: cazare, pensiune completa, bauturile din timpul meselor la barul restaurantului si la free-barul de pe plaja, acces gratuit la toate locurile de joaca (interioare si exterioare), la terenurile de sport, la piscinele si la plaja complexului.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#hoteluri litoral Romania, #litoral romania, #cazare litoral Romania, #sistem all inclusive litoral , #Turism in Romania