Cazinourile din Bucuresti, punct de atractie pentru turistii straini

Miercuri, 15 Februarie 2012, ora 11:19
2114 citiri
Cazinourile din Bucuresti, punct de atractie pentru turistii straini

Aproximativ 150 de turisti israelieni isi petrec, saptamanal, weekend-urile in cazinou-urile din Bucuresti, a declarat, miercuri, directorul Hotelului Rina, din Sinaia, Marian Schwartz, expozant la standul Romaniei de la Targul International de Turism Mediteraneean Tourism de la Tel Aviv.

"Sunt sejururi turistice de week-end pentru jocurile de noroc din Cazino-uri. Pe saptamana, intre 100 si 150 de turisti din Israel cumpara un astfel de pachet. De Revelion sau de sarbatori numarul este mai mare", a afirmat Marian Schwartz.

Pachetele turistice cuprind vizite la Cazinourile hotelurilor Marriott, Radisson sau Howard Johnson din Capitala.

"S-a format o clientela de Cazino, insa noi dorim sa vindem Romania, destinatiile turistice, vrem sa relansam turismul pe Romania. Avem de castigat mult mai mult ca tara si ca tur-operatori in turism daca incurajam turismul montan, rural, circuitele turistice, city-break-urile, decat turismul de Cazino", a precizat Miriam Eliad, directorul executiv al Liberty International Tourim Group.

Opt firme din Romania participa, in perioada 14-16 februarie 2012, la Targul International Mediteraneean Tourism.

"Numarul turistilor va creste, deoarece suntem o tara sigura, ceea ce permite efectuarea excursiilor, iar preturile practicate sunt convenabile. In ultimul timp se remarca o crestere in special a turismului extrem sau pentru snow-mobil", a precizat Marian Schwartz.

De asemenea, acesta a mentionat ca pentru cresterea numarului de turisti israelieni in Romania, oficiul de turism din Israel vor organiza un curs pentru 40 de ghizi, care vor veni in Romania sa invete paticularitatile tarii.

Targul de la Tel Aviv se adreseaza atat specialistilor, cat si publicului larg, iar standul Romaniei se intinde pe o suprafata totala de 66,5 metri patrati.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#cazino turisti israelieni, #turism romania, #turisti israel vizite Romania , #Turism in Romania