Dinozaurii de la Rasnov au evoluat: Te asteapta si pe timp de noapte, cu un cinema 9D

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 00:00
10018 citiri
Dinozaurii de la Rasnov au evoluat: Te asteapta si pe timp de noapte, cu un cinema 9D

Ti-ai propus sa iti petreci weekend-ul la munte? Atunci nu trebuie sa ratezi Dino Parc Rasnov, parcul de distractii din apropierea cetatii medievale. Aici ai parte de noi surprize, de la tururi de noapte in compania dinozaurilor pana la filme 9D.

In doar 4 luni, cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud-Estul Europei a inregistrat o cifra de vizitatori de 180.000, iar acum lanseaza o noua oferta de divertisment care va face deliciul oaspetilor.

La ceas de seara, printre dinozaurii

Nu conteaza daca ai vizitat Dino Parc pana acum sau nu. Noua experienta pregatita de administratorii parcului tematic se anunta surprinzatoare pentru toata lumea.

Tururile nocturne printre cele 46 de exponate de dinozauri din parc se pot dovedi o aventura de neuitat. Instalatia de sunet si lumini creeaza senzatia intrarii intr-o alta lume, iar surprizele nu se opresc aici.

Doua cinematografe, dintre care unul 9D au fost inaugurate in incinta parcului acestea oferind spectacole menita sa te transpuna in perioada Jurasicului.

Tehnologia si istoria fac casa buna impreuna, iar acest lucru se vede cel mai bine pavilionul central din interiorul parcului unde un intreg etaj, cel la care se afla cinematografele, este dotat cu tehnologie interactiva pentru o reprezentare cat mai fidela a lumii in care au trait acesti giganti.

"Ne bucuram sa fim printre putinele locuri din tara in care exista un cinematograf 9D. Miscarile hidraulice ale scaunelor, apa, vant, fulgi de zapada, fum si pistoalele interactive sunt elementele speciale care ii vor surprinde pe vizitatorii nostri.

Mai mult decat atat, tot etajul cladirii principale, in care se afla cinematografele, este dotat cu tehnologie interactiva de la holograme pana la touchscreen-uri", a afirmat Adrian Apostu, manager de proiect Dino Parc Rasnov.

Investitia in efectele speciale care pun intr-o lumina aparte exponatele de dinozauri din parc s-a ridicat la 100.000 de euro, in timp ce amenajarea cinematografului 9D a costat 30.000 de euro.

Divertisment la cote maxime

Cinematograful 9D are o capacitate de 12 locuri si va functiona zilnic in intervalul orar de vizitare a parcului, 10:00-18:00, cu exceptia zilelor de marti, vineri si sambata, cand accesul in parc va fi permis pana la ora 20:00, pentru cele doua tururi ghidate de noapte care incep de la 19:30 si 20:00.

Pretul biletului pentru cinematograful 9D este de 10 lei, iar accesul la cinematograful 2D este inclus in pretul biletului de intrare.

Ambele cinematografe vor rula filme si documentare tematice, cu si despre dinozauri, dar si alte productii de aventura, comedie sau horror.

Partea buna este ca organizatorii au decis sa pastreze acelasi tarif de de 28 de lei pentru un adult si de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu varsta sub 3 ani, intrarea este gratuita, iar in cazul grupurilor organizate de elevi se ofera o reducere de 20%.

"In functie de conditiile meteo, dar si de fluxul de vizitatori vrem sa pastram programul vizitelor nocturne si pe durata iernii.

Nu excludem nici varianta unor parteneriate cu pensiunile din zona, astfel incat turistii care aleg sa petreaca mai mult timp in Rasnov sa beneficieze de o vizita in parc", au mai spus administratorii Dino Parc.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#Dino Parc Rasnov, #parc tematic dinozauri, #tururi nocturne Dino Parc, #cinema 9D , #Turism in Romania