Incepe Targul de Turism al Romaniei

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 13:30
1398 citiri
Incepe Targul de Turism al Romaniei

Peste 110 de participanti din 19 tari, printre care si autoritatile in domeniu din Romania si strainatate, vor fi prezente la Targul de Turism al Romaniei.

Targul va fi organizat in perioada 3 - 6 noiembrie 2011 de Romexpo, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

La eveniment mai participa organizatii patronale si asociatii profesionale, agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, organizatori de congrese si turism de afaceri, edituri si institutii culturale.

In principal vor fi prezentate oferte de turism pentru perioada sarbatorilor de iarna si pentru sejururi la schi, atat in Romania cat si in strainatate, dar si destinatii exotice, programe pentru turism de aventura, turism cultural si de business, turism de tratament si altele.

De asemenea, vor fi organizate standuri oficiale de promovare turistica de catre ambasade acreditate la Bucuresti precum Argentina, Austria, Brazilia, Bulgaria, Chile, Croatia, Cuba, Egipt, Emiratele Arabe Unite, India, Japonia, Mexic, Peru, Republica Moldova, Turcia, Ungaria, Uruguay si Venezuela.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#targ de turism Romexpo, #data targ turism, #targ turism participanti , #Turism in Romania