Litoralul pentru toti: Turistii pot merge la mare la preturi intre 179-549 lei

Luni, 22 August 2011, ora 11:47
1780 citiri
Litoralul pentru toti: Turistii pot merge la mare la preturi intre 179-549 lei

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Asociatia Litoral - Delta Dunarii si Patronatul ANAT au semnat un protocol de colaborare pentru unificarea programelor sociale "O saptamana la mare" si "Litoralul pentru toti", pentru utilizarea acelorasi tarife si comisioane.

"In acest sens, in urma unor consultari preliminare cu membrii de pe litoral ai FPTR, detinatori de structuri hoteliere, tinand cont de evolutia tarifelor si a puterii de cumparare a turistilor, cele trei asociatii au lansat impreuna, pe 18 august, programul "Litoralul pentru toti", cu urmatoarele tarife: hotel de 5 stele cu mic dejun - 549 lei, hotel de 4 stele cu mic dejun - 439 lei, hotel 3 stele cu mic dejun - 379 lei, hotel 3 stele fara mic dejun - 249 lei, hotel 2 stele cu mic dejun - 279 lei, hotel 2 stele fara mic dejun - 209 lei, hotel o stea fara mic dejun - 179 lei", se arata intr-un comunicat al FPTR.

Programul va incepe la 1 septembrie 2011 si are ca data finala estimata 15 octombrie 2011. Biletele au fost puse in vanzare in agentiile de turism incepand din 19 august.

Pana in prezent s-au inscris in program 40 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral care pun la dispozitie un numar de aproximativ 6.500 de locuri pe serie, insemnand ca aproape 40.000 de turisti vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse in cele sase serii ale programului.

"In conditiile in care romanii sunt afectati si anul acesta de criza economica, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc considera ca turistii romani trebuie sa fie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania in conditii cat mai avantajoase", se mai arata in comunicat.

De asemenea, turistii care achizitioneaza programul "Litoralul pentru toti" beneficiaza si de un voucher de atractii pe litoral, oferit de Consiliul Judetean Constanta, care asigura turistilor o intrare gratuita la Muzeul de Istorie si Arheologie Constanta, Muzeul de Arta Populara Constanta si Acvariul din Constanta.

Listele cu unitatile de cazare vor fi actualizate zilnic pe site-urile celor trei asociatii: www.fptr.org, www.asociatia-litoral.ro si www.anat.ro, mai informeaza oficialii FPTR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#vacanta romania, #litoral pentru toti, #program anat, #litoral romania, #turim romania , #Turism in Romania