Ministerul Turismului: TUI va promova Romania doar online

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 15:45
2573 citiri
Ministerul Turismului: TUI va promova Romania doar online

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) anunta ca turoperatorul german TUI va continua sa promoveze Romania, in anul 2013, pe canale de distributie specifice mediului online.

Astfel, potrivit ministerului, concernul TUI a pornit, din acest an, un proces de reducere masiva a volumului de cataloage printate, reorientand catre mediul online un important numar de oferte si destinatii, nu doar pe cele romanesti.

Alte decizii ale turoperatorului independente de MDRT se refera la includerea in portofoliul de oferte turistice a acelor produse si destinatii romanesti care se potrivesc cel mai bine cu profilul turistilor vizati, se arata in comunicatul MDRT.

Concernul TUI continua sa aduca in tara turisti germani si prin intermediul altor touroperatori din World of TUI, dintre care cel mai important este sistemul de rezervari Hotelbeds, unde apar peste 200 de hoteluri din Romania si care genereaza un volum de vanzari pentru Romania de peste 1 milion de euro anual.

De asemenea, institutia anunta ca cele mai recente plati in contul serviciilor prestate de turoperatorii germani, reprezentand sume restante din anul 2011 in valoare de peste 280.000 euro, au fost efectuate in aceasta toamna.

Plata restantelor a reprezentat, la acel moment, un pas important pentru evitarea unui potential risc privind colaborarea in bune conditii cu turoperatorii germani de turism.

In concluzie, ministerul apreciaza ca prezenta Romaniei pe portalurile celor mai mari turoperatori germani ramane un instrument extrem de important de promovare a ofertei nationale de turism.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#promovare TUI Romania, #reactie Minister Turism TUI, #plati Romania operatori turistici, #stategie promovare turism Romania , #Turism in Romania