SkyEurope a infiintat prima cursa low-cost Roma-Bucuresti

Marti, 16 Ianuarie 2007, ora 04:41
1088 citiri

Roma si Bucurestiul sunt unite din data de 12 ianuarie de un zbor low-cost direct, prin noua cursa B737-700 efectuata de compania aeriana SkyEurope, care leaga aeroporturile Fiumicino si Baneasa, informeaza ANSA si ziarul Il Tempo.

'Se acorda o mare atentie Romaniei si subliniez cu satisfactie faptul ca SkyEurope a ales Romania drept una dintre destinatiile sale. Fluxurile turistice din Italia spre Romania sunt in continua crestere, iar in 2006 au existat circa 300.000 de turisti italieni care au ales Romania drept destinatie a vacantelor lor', a subliniat Ligia Hofnar, directoarea Agentiei pentru Turism Romanesc in Italia, care a precizat totodata ca 'Italia este a doua tara de referinta pentru Romania, dupa Germania'.

Noua cursa, prezentata in cadrul unei conferinte de presa la Roma, va opera de patru ori pe saptamana /luni, miercuri, vineri si sambata/ plecand de pe aeroportul Fiumicino, la orele 15,30, pentru a ajunge pe aeroportul Baneasa, la orele 18,45.

Pentru o companie aeriana din Europa Centrala ca SkyEurope, cu baza la Bratislava, 'este fundamental sa se creeze legaturi directe intre Roma si capitalele tarilor care au aderat la UE la 1 ianuarie, Romania si Bulgaria', a explicat Marco Fontana, directorul de vanzari si marketing al SkyEurope Italia.

Este vorba de al cincilea oras din Europa de Est pe care SkyEurope il leaga de Roma printr-un zbor direct, iar acest lucru va contribui la cresterea turismului in orase si in regiune, prin 10.000 de rezervari potentiale in plus pe luna', a mai precizat Fontana.

In afara de SkyEurope, numai companiile Alitalia si Swiss Airways practica traseul Fiumicino-Bucuresti Baneasa, cu preturi in jur de 250 de euro, exclusiv taxele.

SkyEurope opereaza cu o flota de 14 Boieng 737, pe o retea de 100 de rute, pentru 42 de destinatii, in 19 tari europene.

Un loc pentru noua cursa spre Bucuresti va putea fi ales direct la check-in sau pe Internet, cu confirmare prin e-mail sau SMS.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...