Tarifele pe Litoral raman neschimbate in sezonul estival 2007

Vineri, 23 Martie 2007, ora 08:40
1036 citiri

Tarifele la hotelurile de pe Litoralul romanesc vor ramane neschimbate in acest an, tour-operatorii dorind sa creasca numarul de turisti strani si romani care vor vizita in acest an litoralul, a declarat joi, pentru ROMPRES, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Daniel Vasilescu.

"Cu exceptia hotelurilor care au facut investiti masive, preturile vor ramane la acelasi nivel in acest an deoarece s-a dorit egalizarea pretului cu calitatea serviciilor", a spus Daniel Vasilescu.
Tour-operatorii se asteapta la o crestere a numarului turistilor straini si romani in acest sezon estival.

"In aceasta perioada cererea pentru pachete pe litoral a crescut cu 50 la suta comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si de aceea ne asteptam la o crestere, dar este inca prematur sa dam procente", a explicat secretarul general FPTR, Dragos Raducan.

Numarul de turisti din Romania care isi vor petrece vacanta pe litoral ar putea creste in acest an si datorita vremii foarte calde care se anunta, dar si pentru ca veniturile populatiei s-au majorat. De asemenea, in ceea ce priveste numarul de turisti straini, acesta ar putea creste deoarece dupa diminuarea numarului turistilor germani, tour-operatorii au gasit alte piete favorabile, precum Franta, tarile scandinave sau Federatia Rusa.

Potrivit datelor FPTR, circa 780.00 de turisti romani si-au petrecut vacantele pe litoral in 2006, fata de 80.000 de turisti straini.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...