"Turismul fantoma". Cele mai infricosatoare destinatii Foto

Luni, 26 August 2013, ora 18:15
3384 citiri
"Turismul fantoma". Cele mai infricosatoare destinatii Foto

In topul celor mai infricosatoare destinatii turistice figureaza lagare, orase abandonate din cauza unor dezastre naturale sau locatii devenite celebre pentru atrocitatile realizate de unii dintre localnici.

Unul dintre cele mai cunoscute orase abandonate este Pripiat. Aflat la doar 100 de kilometri de capitala Ucrainei, in apropiere de frontiera cu Belarus.

Pripiat, din Ucraina

Orasul a fost parasit in graba in anul 1986, in urma dezastrului nuclear de la centrala atomoelectrica de la Cernobil.

Locul batailiei de la Gettysburg

Un alt loc bantuit care fascineaza si acum turistii interesati de destinatii misterioase este locul bataliei din 1863 la Gettysburg, din Pennysylvania. Aici se spune ca apar constant aparitii fantomatice.

Auschwitz-ul Asiei

Auschwitz-ul Asiei, Unitatea 731 a lagarului de concentrare de la Harbin, din localitatea chineza Manciuria, este un alt loc vizitat de turistii fascinati de destinatii infricosatoare. Aici si-au pierdut viata mai mult de 3.000 de prizonieri chinezi, omorati de soldatii imperiali japonezi.

Detaliu din New Orleans

Orasul New Orleans, din Louisiana, considerat cel mai bantuit oras din Statele Unite, si-a dobandita faima datorita faptului ca este "patria americana a voodoo-ului".

Catacombele din Paris

Imperiul Mortii, asa cum mai este cunoscuta zona catacombelor din Franta, a devenit cunoscut drept cel mai infricosator loc din lume imediat ce a fost deschis publicului in anul 1876.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#destinatii turistice infricosatoare, #atractii turistice inedite , #Turism in Romania