Obosit dupa un an de munca? Alege o croaziera

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 00:00
2732 citiri
Obosit dupa un an de munca? Alege o croaziera

Cum ar fi sa privesti marea, in timp ce de indrepti catre tarmul insorit al unei tari exotice, in luna noiembrie? Sa tii in mana un cocktail racoritor, iar singura ta grija sa fie ce sa comanzi de mancare pentru pranz si ce pachet SPA sa alegi pentru relaxarea de dupa-amiaza?

Croazierele premium iti pot oferi toate aceste lucruri si chiar si mai mult. Te poti plimba prin state pe care nu le-ai mai vazut niciodata pana acum, poti face shopping in cele mai cochete magazine si poti vizita obiective turistice inedite.

Luna noiembrie este una excelenta pentru a programa o vacanta intr-o croaziera premium, pentru ca ai ocazia sa scapi de vremea mohorata, specifica toamnei, si sa te bucuri de tinuturi mult mai calde si mai insorite.

Costa Cruises, o linie de croaziere cu sediul in Genova, apartine Carnival Corporation PLc, lider mondial in croaziere, cu un portofoliu de 14 marci diferite.

Experienta companiei iti garanteaza tie un sejur confortabil si plin de satisfactii.

Sa vizitezi 11 tari, intr-un interval de 19 zile, cu vasele acestei firme, te costa cel putin 2.640 de euro, pentru un apartament suite. In pret ai inclus servicii de masa in regim all inclusive si accesul la toate facilitatile de petrecere a timpului liber, de la piscina, sauna, teatru si alte spectacole.

Croazierele oferite de Windstar iti asigura un traseu exotic, in conditiile in care trece prin sudul Marii Caraibelor si ajunge din Barbados pana in Grenadines. Tariful estimativ porneste de la 2.349 de dolari si depaseste 4.000 de dolari.

Doamnele se pot rasfata la centrele SPA, in timp ce domnii sunt invitati sa descopere detaliile tehnice ale vasului.

Pe de alta parte, croazierele pe care ti le pune la dispozitie agentia Pacific Beachcomber poarta numele celebrului artist Paul Gaugain. Te vor plimba in jurul unor insule cu un decor tropical, fascinant.

In plus, vei avea sansa sa testezi specialitati din gastronomia franceza si polineziana si sa te bucuri de toate beneficiile unor tratamente SPA, cu produse locale, precum Hei Poa sau "flori rosi".

Pretul incepe de la 2.748 de dolari si poate depasi 21.000 de dolari, pentru o vacanta de doua persoane, de sapte nopti.

Seabourne Odyssey, un vas urias, caracterizat de un lux opulent, iti ofera, in acelasi timp si intimitate si confort. Cauta o cabina cu balcon, pentru privelisti coplesitoare ale lagunelor de un albastru cristalin, specifice pentru Polinezia franceza.

Cauta ofertele propuse de Travel and Leisure si fii pregatit sa platesti, pentru 10 zile, intre 899 de dolari si 4.000 de dolari.

Sub nicio forma nu rata cina pe balconul cabinei, oferita de capitanul vasului. Te vei rasfata cu patru feluri delicioase, printre care homar, fructe de mare, servite impreuna cu sampanie rece.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#oferte croaziera, #vacanta croaziera, #croaziera premium , #Vacanta in Europa