Vrei sa fugi din Bucuresti de Craciun? Vezi cele mai ieftine bilete de avion

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 08:12
5828 citiri
Vrei sa fugi din Bucuresti de Craciun? Vezi cele mai ieftine bilete de avion

Craciunul bate la usa, dar nu ai apucat sa faci nicio rezervare pana acum. Nu vrei nici sa ramai in Bucuresti si ti-ar placea sa vizitezi, timp de cateva zile, o capitala europeana si sa participi la Targurile de Craciun de sezon. Daca te afli in cautarea celor mai ieftine bilete de avion, Business24 iti ofera solutia.

Viena este una dintre cele mai iubite destinatii de iarna si una dintre preferatele romanilor. Ca sa dai o fuga pana in orasulul lui Mozart, nu trebuie sa scoti o avere din buzunar. Cel mai ieftin bilet de avion pentru Viena costa 220 de euro si presupune un zbor dus-intors, cu compania Airberlin, potrivit datelor publicate pe infoturism.ro.

Plecarea este programata pentru 23 decembrie, iar intoarcerea pe 27 decembrie, tocmai la timp ca sa poti vizita Targul de Craciun din capitala austriaca. Palatul Schonnbrunn este deschis, iar Primaria din Viena, in fata careia se organizeaza targul, reprezinta o atractie turistica in sine. Daca ai prefera, in schimb, sa zbori cu Tarom, va trebuie sa scoti din buzunar, in plus, 29 de euro, pentru acelasi bilet.

In cazul in care nu vrei sa vezi Viena, ci te-ar tenta, mai degraba, Praga, va trebui sa platesti 220 de euro, pentru un bilet dus-intors, cu firma Airberlin. In pret sunt incluse toate taxele, iar plecarea se face pe 23 decembrie, in timp ce pe 27 decembrie vei fi nevoit sa te intorci in tara.

In Praga ai ce vedea, de la arhitectura in stil baroc a cladirilor, pana la nucleul istoric al orasului si cele doua castele, construite de-o parte si de cealalta a raului Vltava. Daca iti doresti sa zbori cu compania locala de transport aerian, Czech Airline, atunci vei plati cel putin 271 de euro, pentru un bilet dus-intors, in perioada mentionata.

Budapesta este o alta capitala europeana pe care o poti vizita de Craciun. Cel mai mic bilet de avion, pentru acest oras, in intervalul 23-27 decembrie, porneste de la 263 de euro. Biletul este dus-intors, valabil pentru compania Czech Airlines, iar in pret sunt incluse toate taxele.

Desi Londra a fost considerata o capitala costisitoare, o vacanta de Craciun in capitala Marii Britanii nu iti va solicita foarte mult bani. Poti plati pentru un bilet minim 266 de euro. Biletul este disponibil in cadrul ofertei Wizz Air, potrivit datelor infoturism.ro. In pret sunt toate taxele incluse, iar plecarea se face pe 23 decembrie, urmand ca zborul de intoarcere sa aiba loc pe 27 decembrie.

In acceasi perioada poti vizita Parisul. Pretul unui bilet dus-intors, pentru metropola pariziana incepe de la 185 de euro, daca alegi Czech Airline. In cazul in care vrei sa zbori cu Tarom, vei plati cel putin 352 de euro. Atat Parisul, cat si Londra au organizate, in aceasta perioada multe targuri de Craciun, la care poti participa.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#cel mai mic pret bilet avion, #pret bilet avion austria, #pret bilet praga, #pret bilet avion paris, #vacanta craciun , #Vacanta in Europa