Cearta cu tenta electorala pe Twitter intre un director al Chrysler si Donald Trump

Vineri, 02 Noiembrie 2012, ora 17:00
1356 citiri
Cearta cu tenta electorala pe Twitter intre un director al Chrysler si Donald Trump

Un director al Chrysler l-a atacat violent pe Donald Trump pe Twitter, respingand declaratiile miliardarului american care a acuzat constructorul auto ca vrea sa transfere productia de Jeep-uri din SUA in China.

"Esti un mincinos" (you are full of shit), a scris pe Twitter Ralph Gilles, vicepresedintele Departamentului de design al Chrysler, ca raspuns la atacurile lui Trump.

Miliardarul l-a criticat pe presedintele Obama pentru sprijinul acordat Chrysler in timpul crizei economice si a sustinut ca producatorul vrea sa transfere productia de Jeep-uri in China.

"Obama este un negociator groaznic. A salvat Chrysler si acum compania vrea sa transfere productia de Jeep-uri in China. Si o va face", a afirmat Trump, un sustinator al republicanului Mitt Romney in alegerile prezidentiale.

Reactia dura a lui Gilles a atras rapid aproape 2.000 de reactii de sustinere din partea utilizatorilor.

Gilles s-a scuzat ulterior pentru vocabularul folosit.

"Imi cer scuze pentru limbaj, dar minciunile sunt minciuni. Multumesc pentru sprijin", a scris oficialul Chrysler.

Trump nu a raspuns postarii lui Gilles.

In 2009, administratia Obama a acordat industriei auto americane imprumuturi de 84 miliarde de dolari, in pofida opozitiei republicanilor, intre care si Mitt Romney.

Sectorul auto reprezinta un subiect important al dezbaterilor electorale, in special in statul Ohio, considerat crucial pentru rezultatul alegerilor prezidentiale din 6 noiembrie.

In Ohio lucreaza un numar mare de persoane in industria automobilelor, majoritatea pentru marca Jeep care apartine Chrysler.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cearta electorala Twitter, #Donald Trump Twitter , #stiri Twitter