Concurent nou pentru iPhone si Nexus One: Evo 4G de la HTC

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 00:28
2576 citiri
Concurent nou pentru iPhone si Nexus One: Evo 4G de la HTC

Daca pana acum, alegerea unui smartphone era destul de dificila, avand in vedere popularitatea de care se bucura atat iPhone cat si Nexus One, lansarea noului HTC Evo 4G a complicat si mai mult lucrurile, potrivit Entrepreneur.com.

HTC Evo 4G este primul telefon pe sistemul de operare Android, compatibil atat cu reteaua broadband 3G cat si cu 4G si promite sa ofere un set impresionant de caracteristici.

Gadget-ul, care va fi lansat in aceasta vara, va avea un touchscreen de 4,3 inci, unul dintre cele mai mari ecrane pentru un telefon din clasa Android.

Pentru pasionatii de retele sociale, telefonul are incorporata o interfata speciala, numita HTC Sense.

Folosind aceasta interfata, utilizatorul poate accesa optiuni precum Friend Stream care aduna  actualizari de la retele sociale precum Twitter, Facebook sau Flickr si le directioneaza intr-un singur feed usor de citit.

Functia Leap a fost integrata pentru a simplifica multitasking-ul. Aceasta permite vizualizarea programelor deschise, printr-un gest de apropiere a degetelelor, pe ecranul tactil.

Video HD, in timp real

Oamenii de afaceri care isi folosesc telefonul pentru stiri din domeniul financiar, prezentari sau videoconferinte vor fi incantati de capacitatile smartphone-ului HTC.

HTC Evo 4G dispune de o camera de 8 megapixeli situata pe spatele telefonului, cu auto-focalizare si posibilitati de inregistrare video high-definition, si o camera de 1,3 megapixeli in fata.

Camera foto din spate este utila pentru creatie multimedia, iar cea din fata este la indemana in videoconferinte sau, pur si simplu, pentru pozele pe care ti le faci singur.

Smartphone-ul de la HTC permite transmiterea de video in timp real cu ajutorul aplicatiei Qik, utila si pentru incarcarea de video-uri HD pe YouTube si Metacafe.

Printr-un cablu HDMI, utilizatorii pot reda videoclipurile inregistrate direct pe televizor sau proiector, in cazul unei conferinte.

Telefonul Evo 4G, hotspot mobil

Evo 4G poate functiona ca hotspot de internet wireless. La acesta se pot conecta simultan maximum opt dispozitive WI-FI, de la laptop-uri la mp3 playere.

Momentan, acoperirea pentru 4G oferita de reteaua Spring se restrange la cateva orase din SUA si ofera o viteza de transfer de 10 ori mai mare decat a retelelor 3G.

Cei care doresc un telefon inteligent pentru a naviga pe Internet se vor bucura sa afle ca Evo are integrat suport pentru aplicatiile Flash, care sporeste calitatea animatiilor si a continutului video.

Pretul nu a fost facut public insa s-ar putea sa fie destul de mic in comparatie cu sansa de a utiliza un smartphone care ofera o perspectiva asupra a ceea ce inseamna viitorul mobilului inteligent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp, aplicația de mesagerie folosită de milioane de oameni zilnic, introduce un nou instrument menit să faciliteze gestionarea mesajelor prin intermediul unui set de filtre de chat, așa...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#4g, #evo, #htc, #iphone, #nexus, #one , #stiri Twitter