Contul de Twitter al presedintelui FIFA a fost piratat

Marti, 23 Aprilie 2013, ora 08:27
1320 citiri
Contul de Twitter al presedintelui FIFA a fost piratat

Contul de Twitter al presedintelui FIFA, Joseph Blatter, a fost piratat, luni, pe pagina oficialului postandu-se mai multe mesaje conform carora elvetianul s-ar retrage din cauza unor acuzatii de coruptie, informeaza The Guardian.

"Cateva conturi ale FIFA, inclusiv -SeppBlatter si -fifaworldcup, au fost piratate. Daca aveti probleme, va rugam sa verificati orice informatie la FIFA", se arata intr-un comunicat al forului mondial.

Printre mesajele postate pe contul lui Blatter sunt si urmatoarele: "S-a decis ca presedintele Sepp Blatter sa se retraga din cauza acuzatiilor de coruptie", "Si ce daca am luat bani de la printul Qatarului? Sunt cel care castiga bani in familie",

"Excelenta sa emirul Qatarului a fost cea mai generoasa persoana pe care am intalnit-o vreodata", "Nu imi cer scuze pentru decizia mea. Am facut ce este cel mai bine pentru FIFA. Aproape 15 ani am muncit pentru acest for".

Si pe contul Cupei Mondiale au fost postate de catre un grup numit Syrian Elecronic Army cateva mesaje, intre care: "Sepp Blatter a fost anchetat pentru mai multe acuzatii de luare de mita".

Blatter, in varsta de 77 de ani, este presedintele FIFA din 1998.

#cont Twitter presedinte FIFA, #cont Twitter Blatter, #cont Twitter spart , #stiri Twitter