Cum faci bani cu iPad-ul?

Joi, 03 Martie 2011, ora 16:57
2441 citiri
Cum faci bani cu iPad-ul?

iPad-urile sunt la moda, insa cum le poti folosi pentru a-ti face afacerea sa prospere? Business Insider iti prezinta 6 modalitati inovative prin care compania ta poate crea produse mai bune si isi poate satisface clientii cu noile tehnologii Apple.

O legatura stransa cu consumatorul

"Consumatorii asteapta tehnologiile in viata lor ca pe aer", a declarat Pat Martucci, fondator si CEO al Incentient, o companie care ofera solutii iPad pentru afaceri.

Software-ul Incentient pentru iPad-uri conecteaza oaspetii hotelului cu room service-ul, cu portarul si menajera.

Unele hoteluri, ca "Indigo" din San Diego pastreaza mai multe iPad-uri la receptie si le ofera turistilor posibilitatea sa le foloseasca pentru a trimite mesaje pe Twitter sau pentru a-si verifica mail-ul in timp ce servesc o bautura la barul hotelului.

Un produs de cautare mai simplu

South Gate, un restaurant din NewYork a fost prima locatie din oras care si-a digitalizat linia de vinuri cu un iPad.

Folosind software-ul SmartCellar, clientii pot sorta vinurile in functie de pret si tipul produsul, citind cate un paragraf despre fiecare vin in parte.

Avand un inventar de peste 650 de etichete de vin, iPad-ul ajuta clientii restaurantului sa-si gaseasca vinul dorit.

Un nou mod de vanzare

Compania de automobile Mercedes a inceput sa foloseasca iPad-ul in procesul de vanzare a masinilor.

Software-ul MB Advantage ofera agentilor de vanzari accesul la programele de marketing pentru diferite modele, ajutand la cresterea vitezei si a eficientei.

 "iPad-ul va oferi un avantaj competitiv dealer-ilor nostri ajytand la usurarea procesului de finantare", este de parere Andreas Hinrichs, vicepresedinte marketing Mercedes-Benz Financial.

Un catalog mai complet

Una dintre primele aplicatiile retail ale iPad-urilor, Gap 1969 Stream ofera clientilor tot ceea ce ti-ar putea dori sa afli despre denim.

Aplicatia aduna informatii atat despre produsele Gap cat si povesti despre designer, insideri de moda, dar si muzicieni.

In cazul in care te plictisesti sa tot citesti despre denim si te decizi ca ai nevoie de o noua pereche de blugi, poti achizitiona produse Gap cu ajutorul aplicatiei.

Un instrument de "autoservire"

Ghiseele de check-in din aeroporturi pot fi considerate demodate in comparatie cu folosirea iPad-ului.

Malaysia Airlines au lansat in vara lui 2010 iPad MHkiosk.

Chioscul de "autoservire" foloseste interfata iPad-ului, care permite pasagerilor sa-si reserve locuri, sa plateasca si sa faca check-in-ul in aeroporturile Kuala Lumpur.

Dincolo de rezervarea biletelor, consumatorii pot cauta orare de zbor, isi pot alege locurile in avion si isi pot cauta bagajele pierdute.

#iPad, #afacere, #iPad pentru business, #tehnologii Appleminstrument de marketing , #stiri Twitter