Printul Harry a postat primul sau mesaj pe Twitter

Vineri, 16 Mai 2014, ora 13:44
1332 citiri
Printul Harry a postat primul sau mesaj pe Twitter

Printul Harry a recurs joi in premiera la reteaua de socializare Twitter, din dorinta de a promova pe internet 'Invictus Games', eveniment organizat de el si Royal Foundation, scrie closermag.fr.

Fratele printului William a promovat joi, la Londra, evenimentul asemanator cu jocurile paralimpice, la care participa membri ai fortelor armate, raniti in misiuni. Organizat la initiativa Royal Foundation, patronata de printii William si Harry si de Kate Middleton, evenimentul se va desfasura in luna septembrie, biletele fiind puse in vanzare vineri.

Printul Harry a rostit joi un discurs si a fost invitat apoi sa posteze un mesaj pe Twitter despre eveniment. A fost o premiera pentru tanarul de 29 de ani, care nu a mai scris niciodata pe site-ul de socializare si care si-a ironizat aceasta lipsa.

"Uite de ce m-am inscris in armata: nu stiu sa tastez repede", a glumit el, scriind pe o tableta. Harry i-a indemnat pe internauti sa vorbeasca despre eveniment pentru a-l face cunoscut. "Sper ca toti sa sustineti #invictusgames. Este o ocazie minunata sa sprijiniti si sa le multumiti barbatilor si femeilor care au facut atat de mult pentru voi", se poate citi pe contul Twitter al InvictusLondon.

Evenimentul s-a inspirat din Warrior Games din Statele Unite, la el urmand sa participe, in concursuri, circa 300 de oameni din toata lumea, la diferite discipline sportive, precum volei, ciclism, tir cu arcul si atletism.

#mesaj print Harry, #retea socializare Twitter, #mesaj Harry Twitter , #stiri Twitter