Serviciile BlackBerry au cazut, din nou

Marti, 11 Octombrie 2011, ora 17:31
1922 citiri
Serviciile BlackBerry au cazut, din nou

Utilizatorii BlackBerry au ramas din nou fara serviciile online, astazi, dupa ce compania Research in Motion a declarat ca ar fi rezolvat problema de ieri care a durat pana la 20 de ore.

Utilizatorii s-au indreptat iar spre Twitter pentru a-si exprima nemultumirile si multi dintre ei au jurat ca vor renunta la BlackBerry in favoarea unui iPhone sau un telefon cu Android.

Purtatorul de cuvant RIM a refuzat sa comenteze cea mai recenta defectiune, care a intrerupt serviciile in jurul orei 13.00.

Inca o data, utilizatorii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa au fost afectati, toate trei regiunile fiind sustinute de centrul din Berkshire al RIM.

Reteaua de telefonie mobila O2 a declarat intr-un comunicat oficial ca utilizatorii BlackBerry nu au reusit sa acceseze internetul si nici sa trimita mesaje instant BBM.

Reteaua din Bahrain, Batelco, a confirmat noile probleme, tot prin intermediul Twitter.

"Serviciile BlackBerry din Bahrain se confrunta cu dificultati. RIM incearca sa rezolve problema. Ne cerem scuze pentru inconveninte", declara purtatorul de cuvant Batelco.

RIM a fost criticat pentru modul in care a reactionat public la toate aceste probleme. Compania si-a dat seama ca are o problema, doar dupa ce milioane de utilizatori au ramas fara servicii timp de cateva ore si nici nu a iesit public cu o declaratie de presa in acest sens.

Problemele nu au afectat ultilizatorii corporate de BlackBerrry, care acceseaza serviciile online prin intermediul serverelor companiilor in care lucreaza.

#blackberry, #blackberry cazut din nou, #pana blackberry , #stiri Twitter