Twitter va lansa un serviciu platit pentru companii, in 2010

Luni, 23 Noiembrie 2009, ora 22:50
1165 citiri
Twitter va lansa un serviciu platit pentru companii, in 2010

Companiile vor fi nevoite sa plateasca pentru a utiliza site-ul de microblogging Twitter, incepand de anul viitor, potrivit co-fondatorului acestuia, Biz Stone.

Desi firmele nu vor fi obligate sa se inregistreze pentru un cont platit, acest lucru le va oferi mai multe avantaje, printre care se vor numara statistici si un feedback detaliat, relateaza The Telegraph.

"Vom profita de utilizarea Twitter in scop comercial de catre unele companii. Le vom da acces la facilitati suplimentare si le vom arata statisticile, pentru a putea folosi site-ul cu mai mult succes", a spus Biz Stone.

Twitter, care este evaluat la 1 miliard de dolari, nu a stabilit, inca, un model de business pentru serviciul platit, care s-ar putea dovedi o adevarata mina de aur pentru site.

De asemenea, Stone a declarat ca nu exclude posibilitatea unor contracte de parteneriat cu organizatiile media, care, adesea, viziteaza Twitter pentru aflarea de informatii. De exemplu, stiri despre cutremure sau atacuri teroriste au aparut, mai intai, pe Twitter, inainte de a fi preluate de marile organizatii de presa.

#twitter, #serviciu platit, #biz stone , #stiri Twitter