Un american lanseaza o vanatoare de comori pe Twitter

Miercuri, 28 Mai 2014, ora 10:40
1182 citiri
Un american lanseaza o vanatoare de comori pe Twitter

Un american care a facut avere in sectorul imobiliar s-a transformat intr-un donator generos, postand cu regularitate pe Twitter indicii care sa conduca la banii pe care ii distribuie, relateaza miercuri AFP.

Peste cinci mii de dolari au fost donate astfel in San Francisco de o persoana anonima care se ascunde in spatele hashtag-ului @HiddenCash.

Revista americana 'Time', care l-a descoperit pe donator fara a-i dezvalui identitatea precizeaza ca acesta a facut avere in sectorul imobiliar si ca are pur si simplu intentia 'de a-i face pe oameni sa zambeasca' dandu-le cate ceva celor care au avut mai putina sansa in viata.

In interviul acordat 'Time', barbatul sau femeia - sexul sau nu este cunoscut - face apel la alte persoane cu dare de mana sa-i urmeze exemplul.

Indiciile din tweet-uri conduc la bilete de banca ascunse in locuri precum Palatul Artelor Frumoase din San Francisco sau in apropierea podului Golden Gate.

Hashtagul @HiddenCash avea marti seara aproape o mie de membri. 'Si nu este decat o saptamana de cand a fost deschis', scrie intr-un tweet donatorul anonim.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#utilizatori twitter, #vanatoare comori Twitter , #stiri Twitter