Victoria Beckham a prezentat pe Twitter rochia cu care si-a cucerit sotul

Luni, 23 Iunie 2014, ora 08:59
1093 citiri
Victoria Beckham a prezentat pe Twitter rochia cu care si-a cucerit sotul

Victoria Beckham a devenit nostalgica si a prezentat pe contul ei de Twitter fotografia rochiei cu care era imbracata atunci cand l-a cunoscut pe David, fotbalistul cu care isi imparte viata de 17 ani si cu care are patru copii, informeaza revista spaniola Hola.

'Iata ce am gasit. Rochia de la prima mea intalnire cu David Beckham. Este atat de draguta!', a scris fosta membra a formatiei Spice Girls, intr-un mesaj insotit de poza obiectului vestimentar. Este vorba despre o rochie mini, din piele intoarsa, de culoare maro deschis, care se purta cu un cordon.

Fericitul eveniment a avut loc in 1997, cu ocazia unui meci al echipei Manchester United. De atunci, cei doi nu s-au mai despartit, desi casatoria lor a fost pusa la incercare de zvonuri legate de infidelitati ale celebrului jucator de fotbal, care s-a retras de pe gazon anul trecut.

Victoria, care intre timp s-a lansat cu succes in calitate de creator de moda, a reamintit fanilor ei de pe Twitter si alte tinute din momente care i-au marcat existenta. Printre acestea, se numara rochia neagra, cu volane in forma de inimioare, semnata de Marc Jacobs, pe care a purtat-o pe cand era insarcinata si astepta nasterea primului ei copil, Brooklyn, care acum are 15 ani.

#victoria beckham, #Twitter Victoria Beckham, #rochie Victoria Beckham , #stiri Twitter