Basescu: UniCredit ramane cu expunere larga pe piata romaneasca, in ciuda crizei

Joi, 22 Iulie 2010, ora 16:20
1762 citiri
Basescu: UniCredit ramane cu expunere larga pe piata romaneasca, in ciuda crizei

Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, pe Alessandro Profumo, presedintele Federatiei Europene a Bancilor si presedintele executiv al UniCredit Group, multumindu-i acestuia pentru ceea ce banca sa a facut in ultimii zece ani si continua sa faca in Romania, precizeaza Mediafax.

"In aceste vremuri grele, este intotdeauna o placere sa ai o banca", a glumit Traian Basescu, la inceputul intrevederii cu presedintele Federatiei Europene a Bancilor si presedintele executiv al UniCredit Group, Alessandro Profumo.

El l-a intrebat pe oaspetele sau cand a sosit la Bucuresti si, auzind de la acesta ca a ajuns miercuri seara, a comentat: "Inseamna ca nu ati avut prea multe ocazii sa vizitati Bucurestiul".

"Domnule presedinte, va multumesc foarte mult pentru ceea ce banca dumneavoastra face aici, in Romania, ceea ce a facut in ultimii 10 ani. Chiar si acum, in timpul perioadei de criza, UniCredit ramane cu o expunere larga pe piata romaneasca. Multumesc pentru onestitatea fata de clientul dumneavoastra, Romania", a spus presedintele Basescu.

#basescu, #expunere, #unicredit , #stiri Unicredit Group