Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Millennium: 800 de angajati in 80 de sedii

Millennium: 800 de angajati in 80 de sedii
Millennium Bank Romania, filiala celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, intentioneaza sa angajeze inca 300 de persoane in al doilea an de activitate pe piata romaneasca, ca urmare a cresterii numarului de unitati pe plan local."Pentru 2008 planul nostru este de a dubla numarul de unitati teritoriale, atingand un numar de 80 de unitati. Pentru a ne putea atinge obiectivul stabilit, de a avea o prezenta semnificativa la nivelul intregii tari, estimam ca numarul de angajati va fi de aproximativ 800 la sfarsitul acestui an", a declarat pentru Business Standard, Simona Zinca, director Resurse Umane al Millennium Bank Romania. In prezent, banca are 500 de angajati si are filiale in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Constanta, Timisoara, Cluj, Oradea, Bacau si Iasi.


"Specificul activitatilor din centrele noastre de vanzari credite face ca in profilul candidatului ideal cerinta principala sa nu fie experienta bancara, ci abilitatile de vanzare, negociere, persuasiune si de relationare cu clientul. Lucrul acesta ne ajuta in special in tara unde specialistii cu experienta in domeniul bancar sunt putini", spune reprezentantul Millennium. Pentru anul in curs, cele mai multe dintre pozitiile vacante sunt in Arad, Galati, Craiova, Pitesti, Ploiesti si Targu-Mures, orase unde compania isi va deschide noile centre financiare. Pentru centrele de vanzari, compania cauta reprezentanti de vanzari produse de creditare cu experienta in vanzari directe, indiferent de industrie.Millennium Bank si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007, in noua orase prin 40 sucursale, dintre care 11 centre financiare si 29 centre de creditare. Reteaua va creste pana la 100 de sucursale pana in 2011. In momentul de fata, in sistemul bancar, sunt vacante peste 3.000 de joburi, majoritatea acestora adresandu-se proaspetilor absolventi si tinerilor debutanti fara experienta. Alte banci care si-au anuntat intentiile de angajare pentru 2008 sunt BRD-Societe Generale si Raiffeisen Bank, fiecare dintre ele dorind sa recruteze peste 1.000 de persoane. UniCredit Tiriac va scoate 750 de posturi, ProCredit Bank Romania va angaja inca 500 de persoane anul acesta, ING Bank circa 300, iar MKB Romexerra Bank vizeaza in jur de 100.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1243 ori