Obligatiunile Unicredit Tiriac Bank vor fi tranzactionate de marti la BVB

Marti, 02 Iulie 2013, ora 08:21
1362 citiri
Obligatiunile Unicredit Tiriac Bank vor fi tranzactionate de marti la BVB

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) incepe marti tranzactionarea obligatiunilor corporative emise de Unicredit Tiriac Bank, la sectorul Titluri de credit - Categoria obligatiuni corporative.

"Ne bucuram ca Unicredit Tiriac Bank a ales Bursa de Valori Bucuresti pentru a se finanta. Speram ca tot mai multe companii vor realiza potentialul pietei de capital din Romania si ii vor urma exemplul. Succesul ofertei Unicredit Tiriac Bank demonstreza inca o data ca in piata exista atat bani cat si interes din partea investitorilor pentru emisiuni noi", a declarat Lucian Anghel, presedintele BVB, intr-un comunicat de presa.

Aceasta este cea de a 16-a emisiune de obligatiuni corporative care are loc la BVB. In prezent, la BVB, in sectorul Titluri de credit - Categoria obligatiuni corporative, se mai tranzactioneaza obligatiunile emise de European Bank for Reconstruction and Development (BERD) in 2009, de Banca Europeana pentru Investitii (BEI) in 2007 si de GDF Suez Energy Romania in 2012.

Obligatiunile Unicredit Tiriac Bank au o valoare nominala de 10.000 lei, valoarea totala a emisiunii este de 550 milioane lei, iar rata dobanzii este 6,35%.

#obligatiuni Unicredit Tiriac, #tranzactii obligatiuni BVB, #tranzactii bursa Unicredit Tiriac , #stiri Unicredit Tiriac