Student pe datorie

Marti, 07 August 2007, ora 10:23
1154 citiri

Citeva banci importante din Romania acorda credite pentru studii cu perioada de gratie de pina la doi ani.

Trei banci din top cinci ofera produse de creditare destinate studentilor. BRD ofera cea mai lunga perioada de gratie, in timp ce UniCredit Tiriac pare sa aiba cea mai avantajoasa dobinda. BCR a fost prima banca din Romania care si-a adaugat la portofoliu un credit de studii.

Care daca este inca putin cunoscut in comparatie cu produsele similare ale bancilor din restul Europei, creditul de studentie poate fi o solutie pentru perioada facultatii. Marele dezavantaj consta in faptul ca accesarea unui astfel de credit presupune ca in perioada facultatii sa fii angajat.

Un alt dezavantaj este perioada de gratie destul de mica. In Statele Unite sau in Marea Britanie, studentul acceseaza creditul la inceperea facultatii, urmind sa-l plateasca abia cind termina.

Continuarea in <a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=12918&art=33503&cHash=1fcfb68cfa/ target=_blank>Cotidianul</a>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.