UniCredit Tiriac Bank promite credite pentru IMM in 24 de ore

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 14:55
2231 citiri
UniCredit Tiriac Bank promite credite pentru IMM in 24 de ore

UniCredit Tiriac Bank a redus timpul de raspuns pentru analiza facilitatilor pe termen mediu si scurt pentru o expunere de maximum un milion de lei, in beneficiul clientilor IMM.

Astfel, decizia de aprobare este data in maximum 24 ore in cazul creditelor fara garantii si in maximum 72 de ore in cazul imprumuturilor cu garantii.

"Ne concentram eforturile pe cunoasterea si deservirea nevoilor concrete ale clientilor nostri. Ne adresam IMM-urilor cu o experienta dovedita si dorim sa continuam sa crestem pe acest segment de piata. Pentru IMM-uri este important raspunsul rapid atunci cand aplica pentru o facilitate, mai ales daca aceasta are ca destinatie finantarea activitatii curente. Asa ca am redus la minimum posibil timpul de analiza a dosarelor, pentru a le putea pune la dispozitie resursele potrivite, la momentul potrivit", a explicat Simona Lacatus, director clienti IMM, Divizia Retail, UniCredit Tiriac Bank.

In plus, clientii IMM care aplica pentru o noua linie de credit de la UniCredit Tiriac Bank pana la 31 mai beneficiaza de comision de acordare 0.

"Numarul cererilor de credite din partea clientilor IMM a crescut cu aproximativ 10-15% in primele trei luni din 2014 fata de intervalul similar al anului trecut, in cazul bancii noastre. Desi clientii continua sa fie prudenti in evaluarea nevoilor lor de finantare, datele noastre arata o revenire a increderii pe acest segment si - in cazul multor firme - o reluare a planurilor de dezvoltare a activitatii", a completat Simona Lacatus.

Campania se adreseaza atat clientilor existenti, care au deja un pachet IMM de servicii si produse bancare din oferta curenta a bancii, cat si celor care aplica pentru un astfel de pachet pana la finalul lunii mai a acestui an.

#credite UniCredit, #credit IMM banci, #analiza credite banci, #acces finantare imm , #stiri Unicredit Tiriac