UniCredit Tiriac Bank renunta la "Tiriac"

Marti, 18 August 2015, ora 12:48
1995 citiri
UniCredit Tiriac Bank renunta la "Tiriac"
Foto: Wikipedia

UniCredit Tiriac Bank isi schimba denumirea in UniCredit Bank, incepand cu data de 18 august 2015.

In urmatoarele luni procesul de rebranding va continua prin schimbarea identitatii vizuale a bancii (denumire si logo) in contracte si comunicarea comerciala cu clientii, partenerii, autoritatile si a semnalisticii in intreaga retea de unitati teritoriale, precum si inlocuirea instrumentelor de plata (carduri, token-uri) care poarta vechea denumire.

Schimbarile care vor avea loc in cadrul procesului de rebranding nu implica modificarea caracteristicilor si functionalitatilor produselor si nici modificarea relatiilor contractuale cu clientii, iar inlocuirea instrumentelor de plata actuale cu cele care poarta noua denumire se va realiza treptat, fara costuri suplimentare pentru clienti.

Banca va derula si o campanie de comunicare externa care va sustine implementarea noii denumiri - UniCredit Bank.

Procesul de rebranding este determinat de tranzactia realizata in iunie a.c. prin care UniCredit Bank Austria AG a cumparat actiunile reprezentand 45% din UniCredit Tiriac Bank S.A. detinute de Tiriac Holdings Ltd., majorandu-si capitalul detinut in cadrul UniCredit Tiriac Bank S.A. de la 50,6% la 95,6%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#unicredit tiriac bank, #UniCredit rebranding, #UniCredit Bank, #Tiriac vanzare actiuni UniCredit , #stiri Unicredit Tiriac