UniCredit Tiriac Bank, Romcard si Vodafone lanseaza un serviciu de plata a facturilor prin telefon

Marti, 29 Ianuarie 2008, ora 15:29
1508 citiri
UniCredit Tiriac Bank, Romcard si Vodafone lanseaza un serviciu de plata a facturilor prin telefon

UniCredit Tiriac Bank, procesatorul de carduri Romcard si Vodafone au dezvoltat un serviciu de plata a facturilor prin carduri bancare emise in Romania, sub marcile Visa sau MasterCard, care este accesibil clientilor Vodafone indiferent de banca emitenta, a anuntat, marti, institutia financiara.

Conditia pentru a avea acces la acest serviciu este ca utilizatorii sa aiba cardurile inrolate in 3D Secure, prin Romcard. Inrolarea se poate efectua direct de catre clienti, fara costuri suplimentare, prin intermediul datelor existente pe pagina de internet a Romcard. Clientii Unicredit Tiriac Bank isi pot inrola cardurile direct pe website-ul bancii.

Serviciul este disponibil prin apelarea la un numar de telefon. Plata poate fi efectuata doar de catre titularul contractului de servicii Vodafone, care trebuie sa fie si titularul cardului bancar, se mai precizeaza in comunicatul bancii.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua central si est europeana a UniCredit Group si detinea, la sfarsitul lui septembrie 2007, active totale in valoare de 3,3 miliarde de euro. UniCredit Tiriac Bank are, in prezent, aproximativ 600.000 clienti si 141 de sucursale deschise in 39 de judete.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.