UniCredit Tiriac Bank taie din dobanda la Creditul pentru Locuinta

Marti, 23 Martie 2010, ora 12:40
2132 citiri
UniCredit Tiriac Bank taie din dobanda la Creditul pentru Locuinta

UniCredit Tiriac Bank a anuntat marti ca a redus cu un punct procentual marja de dobanda la Creditul pentru Locuinta la imprumuturile in lei si euro, in cazul celor in moneda europeana marja fiind de 5,95% peste rata Euribor la sase luni, scrie NewsIn.

Potrivit bancii, pentru un credit de 52.000 de euro pe 30 ani, dobanda variabila este de 6,94% (Euribor la sase luni + 5,95%) la nivelul actual al dobanzilor din piata interbancara din zona euro, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este 7,52%.

Astfel, rata lunara platita de client este de 348 euro, la conditiile actuale din piata.

Pentru imprumuturile in lei, marja este de 1,3% peste Robor la sase luni, dobanda fiind de 11,80% pe an la conditiile actuale.

Creditul este disponibil si in dolari si poate fi solicitat de orice persoana cu varsta intre 20 de ani si 65 de ani, care are un venit net pe familie de minimum 850 lei.

"Creditul acopera pana la 80% din pretul proprietatii imobiliare, iar perioada de creditare poate fi intre 3 si 30 de ani in cazul achizitiei unei locuinte sau unui teren, iar pentru reamenajare, intre 3 si 10 ani", se spune in comunicatul bancii.

La evaluarea eligibilitatii, UniCredit Tiriac Bank ia in calcul venituri din salariu, bonusuri, pensie, comisioane din vanzari, diurna, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, profesii liberale si venituri obtinute din rente viagere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#unicredit, #tiriac, #bank, #credit, #locuinta , #stiri Unicredit Tiriac