UniCredit Tiriac: credit imobiliar in lei cu DAE sub 10%

Marti, 06 Aprilie 2010, ora 12:07
2205 citiri
UniCredit Tiriac: credit imobiliar in lei cu DAE sub 10%

UniCredit Tiriac Bank a lansat un nou credit imobiliar in lei pentru persoanele care doresc sa achizitioneze sau sa construiasca o locuinta, cu o dobanda de 3,25% plus ROBOR la trei luni, astfel ca dobanda anuala efectiva pentru acest produs este de sub 10%, potrivit institutiei bancare.

UniCredit Tiriac Bank a lansat un nou credit imobiliar in lei pentru persoanele care doresc sa achizitioneze sau sa construiasca o locuinta, cu o dobanda de 3,25% plus ROBOR la trei luni, astfel ca dobanda anuala efectiva pentru acest produs este de sub 10%, potrivit institutiei bancare, informeaza Mediafax.

Astfel, pentru un credit imobiliar de achizitie in lei, la o suma imprumutata de 120.000 lei, pe 30 de ani, clientul plateste o rata lunara de doar 973 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) ajunge la 9,75%.

Banca a lansat si un nou credit de nevoi personale cu ipoteca in lei, pentru care dobanda este calculata ca ROBOR la 3 luni + marja de 5,25%.

Acest produs poate fi utilizat atat pentru finantarea nevoilor personale, cat si pentru refinantarea unuia sau mai multor credite anterior contractate.

Astfel, incercam sa diminuam potentialele riscuri asociate creditarii pe termen lung", a declarat directorul de marketing si segmente din cadrul diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank, Bogdan Spuza, citat in comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bank, #credit, #ipoteca, #nevoi, #tiriac, #unicredit , #stiri Unicredit Tiriac