O romanca va conduce atat UPC Romania, cat si UPC Ungaria

Marti, 06 August 2013, ora 23:11
2641 citiri
O romanca va conduce atat UPC Romania, cat si UPC Ungaria
Severin Pascu. Sursa foto: UPC

Severina Pascu (38 de ani), actual director general executiv al UPC Romania, va prelua si conducerea operatiunile UPC Ungaria, incepand cu data de 15 august 2013.

Conform companiei Liberty Global, Severina Pascu, actualul CEO al UPC Romania, preia si functia de CEO al UPC Ungaria, avand, astfel, responsabilitatea conducerii operatiunilor UPC din ambele tari.

In cadrul diviziei sale din Europa Centrala si de Est, Liberty Global anunta, totodata, ca Betzalel Kenigsztein, actualul CEO al UPC Ungaria, este numit in fruntea operatiunilor UPC din regiunea Europa Centrala si de Est, incepand cu 15 august 2013.

Brandurile Liberty Global includ: Virgin Media, UPC, Unitymedia Kabel BW, Telenet si VTR.

Cine este Severina Pascu

Severina Pascu a absolvit Academia de Studii Economice si a inceput cariera la KPMG Romania, in 1996. Patru ani mai tarziu, pleca de la KPMG pentru compania americana de telecomunicatii prin cablu Metromedia International Telcelll, unde a ocupat functii de conducere pana in 2005.

Severina a inceput ca Director Financiar pentru Romania si Moldova, iar in 2001 s-a mutat la Londra, unde a contribuit la dezvoltarea si extinderea business-ului companiei la nivel regional, asigurand coordonarea activitatilor financiare a 13 subsidiare din 8 tari ale grupului. Intre 2003 si 2004, a fost numita Director General pentru Lituania al Metromedia International.

Severina Pascu s-a intors in Romania unde a inceput sa lucreze pentru CAIB Romania, una dintre principalele banci de investitii din Europa Centrala si de Est, pana in 2008, cand se alatura echipei UPC Romania.

UPC Romania vrea sa se lanseze pe piata de IPTV

UPC Romania vrea sa se lanseze pe piata de IPTV si sa retransmita 200 de televiziuni prin intermediul internetului, potrivit unor documente depuse la Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

Concret, UPC Romania a solicitat CNA eliberarea unui aviz de retransmisie pentru o retea de comunicatii electronice IPTV (Internet Protocol Television). In acest sens, UPC detine un certificat de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) din data de 30 ianuarie 2013.

UPC vrea sa asigure retransmisia in Romania, prin intermediul IPTV, a unui numar de 200 de televiziuni, dintre care 20 sunt High Definition (HD) si doua sunt 3D (High TV 3D si Penthouse 3D).

UPC, prezenta in 200 de orase

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala. Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), internet in banda larga si telefonie in aproximativ 200 de orase. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Veniturile UPC Romania au urcat in primul trimestru cu 3,7%, la 34,6 milioane de dolari, (aproximativ 800.000 de euro)datorita cresterii numarului de abonamente, care a urcat cu 7% fata de primele trei luni din 2012, la 1,75 milioane.

In primul trimestru al anului trecut, operatorul de televiziune digitala si prin satelit, internet si telefonie fixa a inregistrat venituri de 33,4 milioane de dolari.

Baza de abonati a crescut cu 16.300 in primul trimestru al acestui an, respectiv cu 112.800 fata de martie 2012, la 1.750.200 de abonamente. Totodata, numarul clientilor companiei a avansat cu 23.500 in ultimele 12 luni, la 1.169.600 clienti.

"Am inceput anul 2013 cu rezultate bune si recent am lansat o noua oferta de servicii digitale, in cadrul campaniei Descopera ceva extraordinar in fiecare zi. Vom continua si in 2013 sa ne concentram pe extinderea ariei de acoperire cu servicii de Internet Fiber Power 150Mbps si vom adauga in portofoliu noi aplicatii interactive", declara Severina Pascu in luna mai.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Severina Pascu UPC, #director UPC, #Severina Pascu , #Management