Abonatii UPC Romania pot vedea programe 3D

Joi, 19 Mai 2011, ora 13:41
2531 citiri
Abonatii UPC Romania pot vedea programe 3D

UPC Romania va transmite continut 3D, fiind primul operator telecom care utilizeaza acest format, iar lansarea tehnologiei este rezultatul investitiilor in modernizarea retelei, efectuate in ultimii doi ani, a anuntat, joi, compania.

Totodata, operatorul a anuntat ca va difuza in format 3D turneul de tenis Roland Garros, care se desfasoara in perioada 22 mai - 5 iunie, in urma achizitiei de la Eurosport a drepturilor de transmisie in exclusivitate.

"Tehnologia 3D este considerata urmatoarea revolutie in televiziune. (...)

Prin transmisia Roland Garros, unul dintre cele mai mari turnee de tenis ale anului, aducem clientilor nostri spectacolul 3D si emotii la cote maxime intr-o experienta unica", a declarat, intr-un comunicat, directorul executiv al UPC Romania, Severina Pascu.

Programele 3D pot fi vizualizate cu un televizor compatibil cu noul format.

De asemenea, UPC a lansat pachetele Profesionist 3D si Olimpic 3D, care aduc clientilor servicii de televiziune, Internet si telefonie, precum si un mediabox HD sau DVR HD. Pachetele Profesionist 3D si Olimpic 3D pot fi achizitionate la pretul de 55 de lei (fara TVA) si respectiv 90 de lei (fara TVA).

Potrivit unui recent studiu Gfk, citat de UPC, piata 3D din Romania va cunoaste in acest an o dinamica accentuata, intrucat exista un real interes pentru aceasta tehnologie si beneficiile pe care le aduce. De altfel, Romania urmeaza tendintele de pe piata europeana de profil, unde televiziunea 3D are un succes semnificativ, se arata in studiu.

#abonat upc, #abonati upc, #semnal 3D, #tehnologie 3D , #stiri UPC