UPC Romania si-a luat director financiar de la un operator din Germania

Marti, 05 August 2014, ora 14:15
2141 citiri
UPC Romania si-a luat director financiar de la un operator din Germania

Fostul director financiar adjunct al Unitymedia KabelBW GmbH Jon Garrison a fost numit director financiar al UPC Romania si va fi responsabil de coordonarea departamentelor financiar-contabil, facturare, incasare si aprovizionare, a anuntat operatorul de telecomunicatii prin cablu.

"UPC Romania anunta ca Jon Garrison este noul director financiar al companiei. Garrison va prelua toate activitatile legate de zona financiara a UPC Romania si va fi responsabil de coordonarea departamentelor Finance & Accounting, Billing & Collection, Procurement & General Services, sustinand strategia de dezvoltare a UPC Romania. Anterior numirii sale in aceasta pozitie, Garrison a fost, din 2010, director financiar adjunct in cadrul Unitymedia KabelBW GmbH, companie parte din Liberty Global", se arata intr-un comunicat al UPC Romania.

Functia de director financiar nu exista in cadrul UPC Romania inainte de numirea lui Garrison in aceasta pozitie.

Garrison si-a inceput cariera dupa ce a absolvit Universitatea din Denver, unde a obtinut si un master in domeniul financiar - contabil. A fost Audit Senior Manager pentru Deloitte in Denver si Londra timp de 7 ani.

In 2005, el s-a alaturat companiei Liberty Global in pozitia de VP Technical Accounting, responsabil pentru politica financiar-contabila a operatiunilor europene ale grupului.

Garrison a lucrat in Amsterdam timp de 4 ani si jumatate. In vara anului 2010, s-a mutat la Koln unde a preluat pozitia de Co-Chief Financial Officer in cadrul Unitymedia KabelBW, unde a coordonat operatiunile financiare, cele legate de taxe si trezorerie, relatiile cu investitorii, dezvoltarea afacerii si activitatile de conformitate.

UPC Romania este unul dintre principalii jucatori locali pe piata de telecomunicatii prin cablu.

Cu 1,18 milioane de clienti, compania furnizeaza servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), Internet in banda larga si telefonie in aproximativ 300 de localitati. Serviciile digitale oferite de UPC Romania ii conecteaza pe cei 1.179.500 de clienti la universul digital si le ofera experiente uimitoare.

UPC Romania este parte a grupului american Liberty Global, un important jucator in industria mondiala de comunicatii prin cablu, cu operatiuni in 14 tari.

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
#director financiar UPC Romania, #Jon Garrison UPC Romania, #piata telecomunicatii , #stiri UPC